Denne artikkelen viser hvordan du kan legge inn salgspris på fakturerbare timer. Salgsprisen kan brukes i sammenheng med fakturagrunnlagnøkkeltallsrapporten og annet arbeid. Denne artikkelen viser fire ulike metoder for å legge inn salgspris. Dette er i fanen for timer (på prosjekt)prosjektlinjenaktivitetskortet og på lønnsarten


Legg inn salgspris på fakturerbare timer og beregn omsetning og lønnsomhet i Tidsbanken


1. Salgs på aktivitetskortet

Aktivitetskortet er det mulig å legge inn salgspris på hver enkelt timelinje som skal faktureres. Denne metoden er fordelaktig dersom salgsprisen på timene er varierende og det ikke er mulig å definere en standard salgspris på timer. 


For å legge inn salgspris velger du først at timelinjen skal faktureres ved å trykke på pengeseddelen og krysse av for at den skal faktureres. Deretter legger du inn ønsket salgspris. 


2. Salgspris på prosjektlinje

Dersom du trykker deg inn på en enkelt prosjektlinje fra Prosjektkortet kan du se en fane for timene som er registrert på den utvalgte prosjektlinjen. I denne fanen kan du velge ønsket salgspris på timelinjene. 


3. Salgspris på prosjekt

På fanen Timer på prosjektkortet kan du også legge inn salgspris på timene som er registrert på prosjektet. 


4. Salgspris på lønnsarten

Det er også mulig å legge inn salgspris på lønnsarten. Dette vil føre til at alle timer som er registrert på denne lønnsarten og som er registrert som fakturerbar vil komme med samme salgspris. Dette er praktisk i tilfeller hvor dere har en standard salgspris på fakturerbare timer. 
Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00