Det er ikke nødvendig med administrativ tilgang til prosjekter for å kunne stemple på prosjekter. 


Gi ansatte mulighet til å godkjenne og kontrollere prosjekter i Tidsbanken

Administrativ tilgang til prosjektmodulen gir ansatte mulighet til å godkjenne timer på prosjekter i Prosjektkontrollen. Det er ulike tilgangtyper som bestemmer hvilke prosjekter den ansatte skal kunne godkjenne timer på. De ulike nivåene forklares nederst i artikkelen.


For å kunne opprette og redigere prosjekter, må den ansatte ha et menypunkt som gir den ansatte tilgang til Prosjektmodulen. Du kan lese mer om menypunkt her


1. Fremgangsmåte

Gå til ansattlisten og velg ønsket ansatt. 


Gå til fanen Tilgang og klikk på Administrativ tilgang til prosjekter. Du vil få muligheten til å velge hvilke tilgang til prosjekter den ansatte skal ha. Du kan velge mellom følgende tilganger: 

- Ingen prosjekter. Den ansatte har ingen rettigheter eller tilganger i prosjektmodulen 

- Eget prosjekt. Den ansatte har muligheten til å godkjenne timer i Prosjektkontroll for Prosjekter som den ansatte har opprettet selv.

- Prosjekter hvor den ansatte er leder. Den ansatte har muligheten til å godkjenne timer i Prosjektkontrollen for prosjekter hvor den ansatte er ansvarlig. 

- Prosjekter på avdelinger som den ansatte har tilgang til. Den ansatte har muligheten til å godkjenne timer i Prosjektkontrollen på prosjekt som tilhører en avdeling som den ansatte er avdelingsleder for. 

- Alle prosjekter. Den ansatte har mulighet for å godkjenne timer i Prosjektkontroll til alle prosjekter.  

For at den ansatte skal kunne godkjenne timer må de få menypunkt for prosjektkontrollen. Her kan du lese mer om Prosjektkontrollen og hvordan du gir ansatte Menypunkter.


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00