Det er mulig å opprette prosjekt manuelt i Tidsbanken. Det er også muligheter for å importere flere prosjekter fra Excel, fremgangsmåten kan du lese her. Du kan også hente prosjekter fra andre forretningssystem ved hjelp av en integrasjon. Les mer om mulighetene for integrasjon her


Opprett prosjekt for å fange tiden på ordrer, jobber og prosesser i din bedrift. 

Følgende artikkel viser hvordan du kan opprette prosjekter manuelt i Tidsbanken.

1. Opprett nytt prosjekt i Tidsbanken

1.1 Opprett et tomt prosjekt

Gå til Prosjektoversikten, klikk på plusstegnet og trykk deretter på Nytt prosjekt. 


1.2 Fyll inn ønsket prosjektdata

Fyll deretter ut ønsket prosjektdata. For å opprette et prosjekt er det nødvendig med prosjektnummer og prosjektnavn. Den resterende informasjon kan også fylles ut ved behov. Relevant informasjon kan eksempelvis være kundedata, prosjekttype/gruppe eller selger og prosjektleder (ansvarlig). 


Du har nå opprettet et prosjekt som det er mulig å føre tid på. 

Les følgende supportartikler dersom du ønsker å dele prosjekter opp i prosjektlinjer og aktiviteter


2. Rediger/slett prosjekt eksisterende prosjekter. 

Følgende del vil forklare hvordan du kan utføre en rekke endringer i prosjekter. Finn først frem til ønsket prosjekt ved å gå til prosjektlisten. Du kan velge mellom å søke etter ønsket prosjekt eller bla frem til ønsket prosjekt i prosjektlisten. 


2.1 Endre prosjektfase

I fanen for Prosjektdata kan du endre på fasen til prosjektet. Dette er nyttig for å skape bedre oversikt over deres prosjekter, samt gjøre det enklere å strukturere Prosjektlisten. Det er tre ulike faser i Tidsbanken: startet, ferdig og avsluttet. For å starte en fase krysser du av og oppdaterer dato. Den fasen som er valgt på prosjektet vil være synlig i Prosjektlisten. Dersom det ikke er huket av for noe, vil prosjektet være markert som Ikke startet. 


2.2 Slett prosjekt

For å slette et prosjekt kan du gå til prosjektdata og trykke på slett. Dersom det er timer, prosjektlinjer eller aktiviteter knyttet mot prosjektet, kan prosjektet ikke slettes. Da må du først slette/flytte timene, samt slette aktivitetene eller prosjektlinjene før det er mulig å slette hele prosjektet. 


2.3 Kunde, fakturakunde og kontaktperson

Det er også mulig å koble prosjektet til en kunde, kontaktperson og fakturakunde dersom dette er ønskelig. Kundeforholdet må derimot opprettes i vår CRM. Se denne artikkelen for hvordan dette opprettes. 2.4 Prosjektgruppe/Type og Status

Prosjektgruppe og prosjekttype brukes til å lettere kunne kategorisere prosjekter i rapporter og oversikter. Status brukes på tilsvarende måte for å kunne kategorisere hvilke status prosjektet har. Dette kan eksempelvis være ordrestatus. Opprettelsen av prosjektgrupper og prosjekttyper gjøres i en annen del av systemet. Les denne artikkelen for hvordan dette gjøre. Det samme gjelder Status, som opprettes på denne måten. 
Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00