I forbindelse med Koronaviruset (Corona - COVID-19) opplever vi at våre kunder har behov for hjelp på kveldstid. Våre åpningstider er derfor endret til 08:00 - 23:00 alle dager. Les mer...


Prosjektmodulen gir deg muligheten til å dele et prosjekt i flere underkategorier. Dette kan være ulike faser, jobber eller prosesser som inngår i prosjektet. 


1. Hva er en prosjektlinje? 

En prosjektlinje er en oppdeling av prosjekt som gir muligheten for å dokumentere, kontrollere og analysere hvor mye tid eller varer som blir brukt på ulike deler av prosjektet. Prosjektlinjer skaper også bedre oversikt over prosjektets kompleksitet, samt prosjektets fremgang.  


Bilde viser et eksempel på oppdeling av et Prosjekt med flere Prosjektlinjer og Aktiviteter. For mer informasjon om hvordan du oppretter en aktivitet kan du lese her


2. Opprett Prosjektlinjer

Det er hovedsakelig 3 metoder for å opprette prosjektlinjer. Start med å navigere deg til ønsket prosjekt.2.1 Metode 1 - Fra Statusfanen - manuelt

Fra statusfanen kan du opprette en ny prosjektlinje ved å trykke på Ny Prosjektlinje. Fyll deretter ut ønsket informasjon. Det er viktigst å fylle ut Prosjektlinjenavn, men du kan også legge ved annen informasjon. Det mest aktuell er å velge ansvarlig, prosjektlinje fase, salgspris og om timene som registreres på prosjektlinjen skal faktureres eller ikke. 


2.2 Metode 2 - Fra Statusfanen - fra varer

I tilfeller hvor dere har standard prosjektlinjer og aktiviteter som ofte brukes, kan dere benytte funksjonen hent aktiviteter fra varerDenne metoden innebærer at standard prosjektlinje og aktiviteter opprettes som en vare. Når et prosjekt skal benytte denne prosjektlinjen med tilhørende aktiviteter, kan de hentes fra varelisten. Fremgangsmåte for denne metoden forklares i denne artikkelen. Denne metoden forutsetter at du har opprettet varer med tilhørende aktiviteter, les her for fremgangsmåte for å opprette varer med aktiviteter. 


Standard prosjektlinje og aktivitet blir lagt inn på en enkel og tidsbesparende måte. 


2.3 Metode 2 - Fra Prosjektlinje fanen 

Fra Prosjektlinje fanen kan du opprette ny prosjektlinje ved å trykke på Ny Prosjektlinje. Det er også muligheter for å opprette flere prosjektlinjer samtidig ved å trykke på de nummererte knappene. 

Fyll deretter ut ønsket informasjon. Det er viktigst å fylle ut Prosjektlinjenavn, men du kan også legge ved annen informasjon. Det mest aktuell er å velge ansvarlig, prosjektlinje fase og om timene som registreres på prosjektlinjen skal faktureres eller ikke. 


Dersom du ikke har fanen for Prosjeklinjer kan du legge den til ved å følge denne fremgangsmåten. 


3. Redigere eksisterende prosjektlinjer

Det er to metoder for å redigere eksisterende prosjektlinjer. Start med å gå inn på ønsket prosjekt. 


3.1 Rediger i Statusfanen

I statusfanen i prosjektet kan du redigere prosjektlinjen ved å trykke på pilen, etterfulgt av Rediger. Her kan du også velge å slette prosjektlinjen, eller gjøre andre endringer.  


3.2 Rediger i prosjektlinjen

For mer detaljert redigering og informasjon kan du gå inn på prosjektlinjen ved å trykke på Prosjektlinjenavnet. 


Du kan nå redigere prosjektlinjen på et mer detaljert nivå. For å koble prosjektlinjen til kunder, må kunden først opprettes i vår CRM. Se her for å opprette kunder. 

I denne visningen er det også mulig å redigere annen informasjon knyttet til Prosjektlinjer. Dette er eksempelvis Timer, som viser stemplede timer på valgte prosjektlinjer. Det er også mulig å se tilkoblede aktivitetervarer, rapporter og leveringsinfo, dersom dette er relevant. 


 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift


Aktuell informasjon rundt Tidsbanken under Corona-krisen/covid-19

Alle opplever ekstraordinære tilfeller under Corona-krisen. Dette omfatter omsorgsdager, ekstraordinært fravær og permittering, arbeid fra hjemmekontor, pålagt overtid, deling av ny rutiner og mer. Her finner du råd til hvordan du kan bruke Tidsbanken for å holde kontroll over refusjoner fra NAV, lønnskostnader, rapportering og rutiner i din bedrift.
Ikke gå glipp av tiltakspenger fra Regjeringens tiltakspakker Råd rundt Tidsbanken under Corona-krisen/covid-19 Hvor mye kan du spare på omsorgsdager? Best praksis for Omsorgsdager under Corona-krisen/covid-19 Best praksis for Ekstraordinært fravær under Corona-krisen/covid-19

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00