I Prosjektmodulen har du mulighet til å hente ut en rekke rapporter for prosjekt. Dette inkluderer timelister, kostnadsrapporter, samt tilbud og ordrebekreftelser. Denne artikkel vil vise hvordan du kan hente du disse rapportene, samt gi en kort gjennomgang av de mest brukte rapportene. 


1. Gå til Rapporter i prosjektet

For å hente ut prosjektrapportene må du først velge et prosjekt. Gå til Prosjektmodulen og velg prosjektet du skal lage rapport for. 


Gå deretter til fanen for Rapporter og velg ønsket rapport. I rapportoversikten har du muligheten til å huke av for Bruk datofilter, som gir deg muligheten til å avgrense rapporten for en bestemt periode. Det er også mulig å inkludere salgsprisen på timer og varer som registreres på prosjektet ved å huke av for Vis salgspris


2. Populære rapporter

Det finnes flere rapporter for prosjekt i Prosjektmodulen. I det følgende vil de mest brukte rapportene forklares. En annen kjent rapport er Fakturagrunnlag. Den forklares i dybden i denne artikkelen. 


2.1 Timeliste

Det er mulig å hente ut en komplett timeliste for hele prosjektet, eller en timeliste som er begrenset for et bestemt datointervall. Dette er en nyttig rapport dersom du skal hente ut timeliste for et spesifikt prosjekt, som eksempelvis skal være vedlegg når dere fakturerer kunder. 


2.2 Tilbud

Det er også mulig å skrive ut et tilbud som dere kan sende til potensielle kunder. Tilbudet baseres på salgsprisen som ligger på planlagte prosjektlinjer. Du kan lese mer om salgspris på prosjektlinjer her


2.3 Ordrebekreftelse

En annen rapporter er Ordrebekreftelse. Denne rapporten henter sitt grunnlag fra fastpris beregning som forutsetter at prosjektet har prosjektlinjer med salgspris, samt at de markert som FP (Fast pris). En annen nødvendighet er at prosjektet har lagt inn bestillingsdato, samt ikke markert som tilbud. Dette kan endres i fanen Prosjektdata.  Timer og varer som er registrert på prosjektet vil ikke bli en del av grunnlaget. Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00