Timer på prosjekt gir full oversikt over stemplede timer som er registrert på prosjektet. Oversikten gir nyttig informasjon knyttet til timelinjene, samt mulighet for å endre timelinjens faktureringstatus og utskrift.


1. Gå til oversikten

Oversikten finnes på hver enkelt prosjekt. Start med å velge ønsket prosjekt fra Prosjektlisten


Gå deretter til fanen Timer. Dersom du ikke har denne fanen kan den legges til på følgende måte.  I det følgende vil hovedelementer av oversikten forklares. 


2. Fakturering

Denne oversikten gir muligheten til å endre faktureringstatusen til timelinjer. Du kan velge fakturering på enkelte timelinjer ved å huk av boksen for F (Faktureres) eller ved å trykke på knappen Alt er fakturerbart. Les mer om fakturerbare timer her.


3. Summering

Oversikten viser også en rekke summeringer. Dette inkluderer antall timer som er registrert på prosjektet, antall fakturabare timer, og verdien av dem. Tilslutt viser oversikten summering av kost- og salgspris for prosjektet. 


4. Utskrift

Denne oversikten er mulig å skrive ut i diverse format. Dette inkluderer jpg, Csv, Excel og Word. 





Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00