Denne artikkelen forklarer hvordan rapporten Timeliste gruppert etter ansatte, avdeling eller prosjekt kan brukes. 


Opplæringsvideo: Timeliste gruppert etter ansatt, avdeling eller prosjekt

Du kan velge mellom at rapporten skal gruppere på ansatte, avdelinger, prosjekt eller ingen gruppering.


1. Kolonnevalg

For å få vise de ulike kolonnene du kan velge mellom, må du først klikke på Velg Kolonner. Her velger du hvilken kolonner som skal vises og hva som skal summeres i bunn av rapporten.2. Filtrering

Under Lag filter kan du i de ulike nedtrekksmenyene legge inn filter. Dette lar deg begrense resultatet i rapporten. Dersom ingen filtre er valgt, så vil all data komme med, basert på kolonnene du har valgt i forrige steg. 3. Ta ut rapporten

Etter at kolonner og filtrering er lagt inn må datofilter velges. Du kan velge en egendefinert periode, eller gå direkte til spesifikke ukenummer. Under hver gruppering/rapport kan du velge å ta ut rapporten i ønsket eksportformat. 


Hvis det er valgt en svært lang periode, få filter og mange kolonner, så kan dette føre til at rapporten blir veldig tung å laste inn. Da anbefaler vi å begrense periode eller utvalg og heller ta ut rapporten i flere omganger.  


Dersom det er lagt inn summering finner du denne nederst i grupperingen. 4. Egendefinert rapport

Du kan lagre en rapport til senere bruk dersom du ønsker å beholde samme kolonnevalg og filtrering. Ved senere bruk må du legge inn ønsket datofilter. Du har også mulighet til å tilpasse denne rapporten, uten å påvirke egendefinerte rapporten.

For å lagre rapporten som egendefinert klikker du på hjertet oppe til venstre og gir den ønsket navn. 


Lagrede rapporter finner du under Egendefinerte rapporter:


Dersom du ønsker å slette en egendefinert rapport klikker du på nedtrekksmenyen til høyre for hjertet. Klikker du på Rediger linker kommer det opp en side hvor du kan slette de lagrede rapportene. 


Klikk 2 ganger dersom du ønsker å slette:


 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00