Fjernstyring
Tidsbanken fjernsupport

Ved å bruke Tidsbanken fjernsupport lar du oss fjernstyre din datamaskin, hva vi foretar oss vil du hele tiden kunne se på din dataaskjerm. Sammen med telefon er dette et godt verktøy til å få hjelp eller bli presentert ny funksjonalitet.

Start fjernsupport nå

Når du trykker på knappen over, vil din nettleser spørre deg om du vil kjøre eller lagre filen. Hvis du har mulighet til å trykke [Kjør], gjør du det og programmet vil da starte. Hvis du kun får mulighet til å [Lagre], gjør du det. Programmet må da startes ved å dobbeltklikke på filen som nå finnes i din nedlastingsmappe.

Når Tidsbanken fjernsupport starter, blir du presentert en ID og et passord som du kan oppgi til oss slik at vi kan fjernstyre din datamaskin.

Møte
Tidsbanken presentasjon

Ved å delta i et møte vil en Tidsbanken konsulent kunne presentere sin datamaskin til deg/dere. Sammen med telefon er dette er godt verktøy for å få presentert løsninger.

Delta i møte
Tidsbanken fjernsupport, TeamViewer

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00