Prosjektlisten gir enkel tilgang og oversikt over selskapets prosjekter


1. Tilgang

For å få tilgang til prosjektlisten må du ha menypunktet Prosjekter.  Les her for fremgangsmåte for å legge til menypunkter. 


Klikk deretter på Prosjektliste

 2. Hvordan tilpasse prosjektlisten

Prosjektlisten viser en oversikt over deres prosjekter. Prosjektlisten er svært fleksibel, og kan tilpasses for å vise spesifikke prosjekter eller ønskede nøkkeltall. De ulike filtreringene vil nå forklares. 


2.1 Prosjektstatus (Prosjektfase)

Det er mulig å filtrere etter statusen til prosjekter. Dette er fordelaktig dersom dere har mange prosjekter og dere eksempelvis ønsker vise prosjekter som er startet. Statusen til prosjektet kan redigeres i prosjektet. Les her for å endre prosjektstatus(fase). Det er også mulig å endre på prosjektfase i prosjektlisten. Dette settes opp i kolonnevalg, som forklares nedenfor. 


2.2 Avanserte valg

Under Vis avanserte er det mulig å filtrere prosjektlisten etter ulike kategorier eller knagger. I prosjektlisten er dette prosjekttype, -gruppe, -status, avdeling og ansvarlig. Dette defineres i prosjektet, som du kan lese mer om her. For å opprette prosjekttyper og prosjektgrupper kan du lese her


2.3 Kolonnevalg

Det er mulig å endre kolonnene som vises i prosjektlisten etter behov. Trykk på fanen Innstillinger og velg ønsket kolonnevalg. Kolonnene som er aktuelt er avhengig av hvordan dere bruker Prosjektlisten. Dette kan eksempelvis være fremdriftsoversikt, til å endre prosjektfase (som forklart i 2.1) eller vise andre nøkkeltall. Husk å lagre for å oppdatere prosjektlisten. 


Prosjektlisten viser nå en oversikt over nyttige nøkkeltall og fremdrift. 


Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00