Ekstra menypunkt i hjem-menyen


Du kan legge inn menypunkter på to nivåer. Pr ansatt eller pr ansattgruppe.


Ved å legge det inn på en ansattgruppe vil alle ansatte som tilhører den aktuelle gruppen få dette menypunktet.
Dette er en god fremgangsmåte hvis mange/alle ansatte skal ha menypunktet, og man ikke ønsker å legge det inn en og en.


Det er også mulig å sende lenke til vaktlisten via Tidsbankens meldingssystem. Les mer her! 

 

1. Pr ansatt:

Gå først til ansattkortet til den ansatte. 

Du kan finne den ansattes ansattkort ved å søke på navn eller ansattnummer oppe til høyre i bildet eller følge stegene under:


1.1: Gå til personal

1.2: og så videre til ansatte

1.3: Velg den ansatte du vil legge inn menypunkt på.

1.4: Inne på ansattkortet velger man fanen "Menyer"

1.5: Klikk på - legg til menypunkt - En liste vil åpne seg hvor du kan velge mellom flere nye menypunkt.

1.6: Klikk på det menypunktet du vil legge til.

1.7: Klikk på Legg til

1.8: Velg hvor menypunktet skal legges til (i eksempelet under er det hjem-menyen, dersom du velger "Toppmeny" vi det legge seg i venstremenyen under tilpasset.)


2. Pr ansattgruppe:

2.1: Gå først til den aktuelle ansattgruppen. Følg denne linken hvis du er usikker på hvordan man kommer inn på ansattgrupper 

2.2: Inne på ansattgruppen velger man fanen "Menyer".

2.3: Etter dette følger du bare fra steg 1.5 over, akkurat som for enkelt-ansatte.


 Mest benyttede menypunkt:

I en jungel av menypunkter og tilganger man kan gi til ansatte er det fort gjort å velge feil eller ikke vite helt hva man ønsker å gi. Derfor har vi laget en liste over de mest populære menypunktene som blir brukt uavhengig av bedrift.

 • Ukeliste (vaktliste) - Dette menypunktet vil gi tilgang for de ansatte å se vaktlisten uten redigeringstilgang. Selve vaktlisten er utskriftsvennlig og enkel å bruke for de ansatte.
 • Ferieplan - Dersom dere ønsker å optimalisere bruken av Tidsbanken kan vi anbefale og også planlegge ferie her. Ved å gi ansatte dette menypunktet vil de kunne ønske seg ferie direkte i Tidsbanken slik at en leder kan godkjenne eller avslå ferieønskene.
 • Avviksregistrering - Dette menypunktet vil gi de ansatte tilgangen til å kunne registrere avvik i Tidsbanken. OBS; for dette må man ha modul for avviksregistrering.
 • Kvalitetsmanualen - Dette menypunktet gir de ansatte tilgang til kvalitetsmanualen. Her inne kan man ha HMS, IK-mat, rutiner og det man måtte ønske at de ansatte skal kunne finne frem i. OBS; for dette må man ha modul for kvalitetsmanualen.
 • Kjørebok - Dersom dere benytter dere av tilleggsmodulen "Kjørebok" kan ansatte enkelt registrere kjøringer via dette menypunktet.


For spesielt interesserte eller de som har andre behov for spesifikke menypunkter er følgende punkter populære:

 • Personalliste - Dette er et menypunkt som gir de ansatte oversikt over hvilke ansatte som er på jobb til en hver tid, og er lovpålagt for serveringssteder, frisører og skjønnhetspleiere samt bilverksteder og bilpleiebransjen. 
 • Registrere tips - dette menypunktet er et greit verktøy for å registrere tips. Mye brukt i restaurantbransjen. Krever konfigurering i oppsett
 • Manuell registrering - Dersom man jobber utenfor et standard oppsett for stempling er det mulig å gi ansatte tilgang til å manuelt registrere sine timer. Krever konfigurering i oppsett
 • Manuell stempling - Dersom man jobber utenfor et standard oppsett for stempling er det mulig å gi ansatte tilgang til å manuelt stemple sine timer. Krever konfigurering i oppsett
 • Prosjekter - Dersom ansatte skal ha mulighet til å opprette og redigere prosjekter. 
 • Omsetning og budsjett - Vanligvis for avdelingsledere og andre ledere som sitter med ansvar for omsetning og budsjettering.


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00