I Tidsbanken er det mulig for å registrere forbrukte varer på prosjekt ved hjelp av vareplukkeren eller ved å registrere varene i prosjektet. For å registrere varer må dere ha opprettet varer i varekartoteket. For mer informasjon om varer kan du lese her

Når varer er registrert på prosjekter blir dette en del av prosjektets fakturagrunnlag. 


1. Registrer varer på prosjekt

Det finnes to måter å registrere varer på i Tidsbanken, ved hjelp av Vareplukkeren eller i Prosjektet.


1.2 Vareplukkeren (registrer varer)

Med vareplukkeren har ansatte muligheten til å plukke varer og registrere dem på prosjekt de jobber på. For å kunne bruke vareplukkeren må de ansatte få tildelt menypunktet Registrer varer av en administrator. Les her for fremgangsmåte for å legge til menypunkt for Vareplukkeren.


Alle varer som blir registrert på prosjektet ved hjelp av vareplukkeren kan ikke slettes etter at de er registrert. Det anbefales derfor å registrere varer etter at varene er forbrukt. 


Plukk ønsket vare:

Du kommer deretter videre til Vareplukkeren. Har får ansatte opp bedriftens vareliste, med muligheten for å registrere vare mot prosjekt. I varelisten er det mulighet for å filtrere mot ulike varekategorier og varegrupper dersom bedriften har opprettet dette. Dette gjør det enklere å finne ønsket vare dersom dere har en lang vareliste. Les her for å opprette Varekategorier og Varegrupper. 

Når du skal registrere varer, velger du ønsket vare og definerer antallet som er forbrukt. Klikk på Plukk når du ønsker å legge varen til handlekurven. Klikk deretter på Klargjør når du ønsker å gå videre.


Klargjør varer

Når du har plukket varer får du muligheten til å godkjenne varene som skal registreres. Her får du muligheten til å endre vareteksten, antall og salgspris. Trykk på Neste for å gå videre til prosjektet varene skal registreres på. 


Registrer varer på prosjekt

Her får du muligheten til å definere hvilke prosjekt, prosjektlinje, aktivitet og avdeling varene skal registreres på. Velg ønsket plassering og trykk Lagre Varelinjer. 


Varene er nå registrert på prosjektet. For at varen skal være en del av fakturagrunnlaget må det hukes av for F ( Faktureres)


1.2 Før varer på prosjektet

Det er også mulig å registrere varer på prosjekt fra Prosjektmodulen. Dette forutsetter at du har menypunktet Prosjekter. Les her for å legge til menypunkter. Gå til ønsket prosjekt via Prosjektlisten.


Gå deretter til fanen Varer og Ny varelinje. Søk opp ønsket vare. Informasjonen som er forhåndsdefinert i Varekartoteket vil da legges inn, eksempelvis varenavn og pris. Dette kan endres på manuelt. Du kan også legge inn informasjon om kvantitet, prosjektlinje og aktivitet som varen skal føres på. Husk å kryss av for F (Faktureres) dersom varelinjen skal være med på fakturagrunnlaget. Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00