Fang tiden som de ansatte bruker på ulike prosjekter ved å aktivere prosjektstempling.


1. Hvordan brukes prosjektstempling?

Prosjektstempling gir de ansatte muligheten til å stemple og bytte mellom ulike prosjekt, prosjektlinjer og aktiviteter iløpet av en arbeidsdag. Den ansatte kan enkelt stemple via telefon, stempleskjerm eller en PC. For å gi de ansatte mulighet til å stemple på telefon kan du lese her.


2. Hvordan aktivere prosjektstempling (stempleskript)

For å aktivere prosjektstempling må du legge inn valg ved stempling. Stemplevalg legges inn i stempleskriptet på hver enkelt ansattgruppe. Dette betyr at en endring i stempleskriptet vil være gjeldende for alle ansatte som tilhører den valgte ansattgruppe. 


2.1 Velg ønsket ansattgruppe

Naviger deg til kartoteker, velg  Ansattgruppe og trykk på blyantikonet for å gå inn på ønsket ansattgruppe. 


2.2 Gå til rediger stempleskript

Gå deretter til fanen Stempling og trykk på Rediger stempleskript. 


2.3 Velg ønsket fane

Først må du ta stilling til når stemplevalgene skal gjelde. Dette gjør du ved å velge fanen du legger inn valgene på. I sammenheng med prosjektstempling er det mest aktuelt at de ansatte velger hvilke prosjekt de jobber på når de stempler inn, samt ha muligheten for å bytte til prosjekt i løpet av arbeidsdagen. 2.4 Legg inn stemplevalg

Klikk på Ny under ønsket fane og legg til stemplevalg. Hvilke valg som er aktuelt for dere, avhenger av deres prosjektstruktur og detaljene dere ønsker å inkludere i stemplingen. Bilde under viser et oppsett hvor den ansatte først velger prosjekt, deretter prosjektlinje og tilslutt aktivitet. 

Dersom dere ønsker at den ansatte kun skal få opp prosjektlinjer som tilhører valgt prosjekt, må dere velge dette under Filter på begrep. Det samme kan gjøres med aktiviteter hvor det kun er aktiviteter som tilhører valgt prosjektlinje som er tilgjengelig ved stempling. Dersom dere ønsker at den ansatte skal kunne bytte mellom prosjekter i løpet av en arbeidsdag kan det samme oppsettet legges inn på Bytt til fanen. For mer informasjon om stempleskriptet kan dere lese herHar du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00