Denne artikkelen er tredelt. Først vil generell info og bruksområde for Fakturagrunnlagsrapporten forklares. Deretter vil forutsetninger for bruk gjennomgåes. Tilslutt vil det forklares hvordan dere henter ut rapporten.


1. Om Fakturagrunnlagsrapporten

Det er mulig å hente ut Fakturagrunnlagsrapport for prosjekter. Rapporten viser sum varer og timer som er markert som fakturerbare på prosjektet og summen som kunden skal faktureres. En detaljert fakturagrunnlagsrapport gjør det enkelt å dokumentere timene og varene som har gått med til prosjekt. Dette sikrer pålitelighet til deres fakturering. 


2. Forutsetning

En forutsetning for en detaljert Fakturagrunnlagsrapport er at varer og timelinjer registreres på prosjektet forløpende. Timer registreres ved vanlig stempling av de ansatte, men dette forutsetter at dere har rett stemplevalg. For å sette opp ønsket stemplevalg kan du lese her. Varer kan registreres fortløpende på prosjekt, eller gjøres i ettertid av leder. Du kan lese her for registrering av varer. 

Bilde viser timer som er registrert på prosjektetet


Bilde viser varer som er registrert på prosjektet.


En annen forutsetning er at timene og varene som er registrert på prosjektet, også er markert som fakturerbare. Varer markeres som fakturerbare når de registreres på prosjektet. Timer må derimot markeres og godkjennes for å være fakturerbare. Du kan lese mer om fakturerbare timer her

Bildet viser Prosjektkontrollen hvor timer godkjennes til fakturering. 


En siste forutsetning er at prosjektet er koblet mot en fakturakunde. Dette krever at dere har opprettet kunder og kobler de mot aktuelle prosjekt. Denne artikkelen forklarer hvordan du kobler fakturakunder til et prosjekt. Opprettelsen av kunder gjøres i vår CRM modul. Du kan lese mer om CRM modulen her, og opprettelsen av kunder her


3. Hent ut Fakturagrunnlagsrapporten

Når du skal hente ut Fakturagrunnlagsrapporten velger du først ønsket prosjekt. 


Gå deretter til fanen Rapporter og velg Fakturagrunnlag. Huk av for Bruk datofilter dersom det er en bestemt tidsperiode av prosjektet som skal faktureres. Huk av for Vis salgspris dersom salgspris skal være med på fakturagrunnlaget. Trykk på Kjør når alt er klart. 


Du får nå hentet ut et Fakturagrunnlag med sum fakturerbare timer og varer. 


Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00