Denne artikkelen tar for seg hvordan du kan redigere lønnsartene dine. Det kan for eksempel være at du ønsker å endre nummer på en lønnsart slik at nummeret i Tidsbanken stemmer overens med lønnssystemet ditt, eller ønsker å gi den et nytt navn.


1. For å gjøre endringer på en lønnsart, må man inn i kartotekmenyen - som du finner ved å trykke på skiftenøkkelen nede i høyre hjørne.

 

2. Velg så lønnsarter for å komme inn på følgende bilde, og trykk på den lønnsarten du ønsker å endre på.


 

 

 

3. Endre så den informasjonen du ønsker, avslutt med lagre.

 

   Lønnsarten din er nå endret og oppdatert.


Om du ikke vil gå via kartotekmenyen for å komme til neste lønnsart, så kan du også bla deg videre ved å klikke på knappene oppe til høyre:


 

Tilbake til oppsettveiviseren!

 

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00