Hvis noen sider i Tidsbanken ikke vises som de skal, så hjelper det som oftest å oppdatere lokallageret i nettleseren. Dette er noe alle brukere kan gjøre, uavhengig av tilgangsnivå.


1. Klikk på skiftenøkkelen nede til høyre på skjermen din. Du kan gjøre dette fra hvilken som helst side i Tidsbanken, med unntak av Hjem-menyen, som ikke benytter lokallager. 

2. Velg Oppdater lokallager. 

3. Trykk på knappen som ber deg laste siden på nytt. 


Dersom du blir møtt av en blank side, eller dette ikke fungerer så kan du trykke Ctrl+Shift+R på tastaturet for å tvinge siden til å laste på nytt. 

Video: https://share.vidyard.com/watch/wmn6p8SoQfJXfLTq2MLP5f?


Ditt lokallager er nå oppdatert!


 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00