Innimellom kan det være greit å rense nettleseren for nettstedsdata, enten om man merker at noen sider laster saktere eller at funksjoner og menyer ikke oppfører seg normalt. 

Det er mange utfordringer som enkelt løses ved slette nettleserdata og i denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt kan slette informasjonskapsler gjeldende for kun for Tidsbanken. Da unngår du å slette nettleserdata og miste alle lagrede sider/innstillinger på andre nettsteder. Å oppdatere lokallageret løser også mange floker i Tidsbanken.


Google Chrome


Du går enkelt inn på innstillingene i nettleseren ved at du klikker på de tre prikkene helt oppe i høyre hjørne og velge Innstillinger:I venstremenyen trykker du på Personvern og Sikkerhet og velger Tredjeparts informasjonskapsler:Videre trykker du på Se alle nettleserdata og -tillatelser:Helt til slutt søker du opp tidsbanken (med små bokstaver) og velger Fjern alle som vises:Hvordan aktivere/deaktivere automatisk sletting av nettleserdata når nettleseren lukkes


Det finnes en innstilling i Google Chrome som automatisk sletter nettleserdata hver gang nettleseren lukkes. Dette er normalt sett ikke ønskelig og fører til manuelt innloggingsarbeid. Under skal vi vise hvor du finner innstillingen.

Den kan i midlertidig være aktuelt å aktivere dersom det er mange som jobber i Tidsbanken på samme maskin. Da unngår du å logge inn på en kollega sin konto ved et uhell. Merk at dette vil kreve at man må logge inn med firma-id og passord, i tillegg til ansattnummer og pin, så dette vil vanligvis være mest aktuelt for administratorer, siden vanlige ansatte ikke skal ha tilgang til firma-id. 


Du trykker på de tre prikkene helt oppe i høyre hjørne og velger Innstillinger:I venstremenyen trykker du på Avansert -> Personvern og Sikkerhet og velger Nettstedsinnstillinger: Slå av eller på etter behov.Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00