Visma.NET Payroll med Tidsbanken


Vår integrasjon med Visma.NET Payroll lar deg enkelt og direkte overføre det godkjente lønnsgrunnlaget som blir stemplet i Tidsbanken til Visma.NET Payroll for utbetaling. 

Hva løser integrasjonen? 

Lønnsbehandling har tradisjonelt betydd mye manuell punching, eller håndtering av Excelfiler for å få importert lønnsgrunnlag. Med vår integrasjon kan dere overføre alt som skal utbetales til ansatte på en enkel måte, uten behov for punching eller håndtering av filer/lagringsområder etc. I tillegg sørger integrasjonen vår for å sende lønnsgrunnlaget slik at Visma kan på en optimal måte, allokere lønnskostnadene i riktig periode og på ønskede kostnadsbærere.


Hvorfor bør en Visma.NET-kunde ta den i bruk?

Integrasjonen gjør avstanden mellom timeføringssystem og lønnssystem kortere. Manuell punching av lønnslinjer hører fortiden til. Hvis du er vant med filoverføringer fra før, så slipper du håndteringen av nedlastning og opplasting av transaksjonsfiler, og potensielt få kryptiske feilmeldinger først når filen er importert i Visma.

Veldig ofte forekommer det lønnsjusteringer midt en lønnsperiode, nye versjoner av tariffer eller andre tilfeller hvor timelønn eller en timesats på en lønnsart må justeres på en konkrete datoer. Ved bruk av Tidsbanken sin integrasjon kan vi gruppere hele lønnsgrunnlaget på dato. Det vil si at Visma får tilsendt nøyaktig timeantall per dag som åpner opp for at Visma kan vite nøyaktig hvor mye som må etterbetales hvis en sats justeres eller hvor mange timer som skal betales med gammel og ny sats i en lønnsperiode. 

Har du ekstern regnskapsfører, så slipper du også den typiske mailkorrespondansen med filer frem og tilbake, ved at lønnsgrunnlaget kan overføres direkte i skyen til regnskapsfører sitt system!


Hvordan fungerer den?

Denne integrasjonen bygger videre på rutinen og prosessen rundt Lønnsbehandlingen i Tidsbanken. Denne rutinen vil rapportere alle timer i den aktuelle lønnsperioden som skal utbetales. Hva som skal utbetales eller ikke styres på de forskjellige lønnsartene i systemet. Det første som skjer er at brukeren som kjører lønnsbehandling vil få frem en oversikt over alt som ligger klar til lønnsutbetaling. Her utføres en siste kontroll/sjekk. 

Det som skiller denne integrasjonen fra andre løsninger, er du kan i neste steg kan sende alle lønnslinjene direkte til Visma Payroll for utbetaling. Dette foregår skybasert ved hjelp av Tidsbanken, og Visma sitt API. Hvis den oppdager at det er noe feil med f.eks lønnsartene eller ansatte så vil den varsle om dette før overføringen skjer, slik at dette kan rettes opp før feilene oppstår. 

Når lønnsgrunnlaget er sendt kan man finne alle lønnslinjene i Payroll og fullføre prosessen med utbetaling av grunnlaget.


Arbeidsflyt

1. Godkjenning av timer i Tidsbanken

2. Kjør lønnsbehandling og ta siste kontroll på grunnlaget.

3. Overfør til Payroll i grensesnitt i Tidsbanken.

4. Utbetaling.


Kom i gang med integrasjonen!

Bestill integrasjon på denne måten eller ta kontakt med Tidsbanken Support.

Telefon: 55 27 37 00
Epost: support@tidsbanken.no
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00