Slik lager du en eksportfil:
For å komme deg til lønnsbehandlingen trykker du på Rutiner og Lønnsbehandling. Her må du legge inn riktig dato og velge lønnssystem. 

 Innstillinger

Inne på fanen Innstillinger kan du gjøre eventuelle avgrensningen og/eller grupperinger. Les mer om dette her


Når du har gjort eventuelle innstillinger, kan du gå tilbake til Lønnsbehandling, og trykke Forhåndsvis.Her får du en oversikt over alle ansatte som har hatt timer i perioden du har valgt. Som du ser på bildet nedenfor får du et varsel dersom det er timer som ikke er godkjent. Disse timene vil ikke bli med videre til lønn, så det er viktig at alt er godkjent. Les mer om hvordan du godkjenner her.

Når du har sett over at alt ser riktig ut og har godkjent alle timene kan du trykke på eksporter. Du kan eventuelt skrive den ut før du eksporterer.
Siden som kommer opp når du trykker eksporter vil være forskjellig ut i fra hvilket lønnssystem du har valgt. Dersom du har valgt Visma vil det se ut som på bildet under. Felles for alle systemene er at du må avslutte med å trykke på Lag transaksjonsfil.
Til slutt kan du sende lønnsfilen til regnskapsfører som mail-vedlegg, eller importere den selv i ditt lønnsystem. 

Deretter kan du vise filen i mappe på din pc. Det er viktig at du ikke åpner filen utenfor lønnsprogrammet før den importeres. Da kan formatet bli endret og det vil føre til feil i Visma.Merke lønnsgrunnlag som overført

Du har mulighet til å merke lønnsgrunnlaget som oveført. Dette låser timene du eksporterer for den lønnsperioden du har valgt slik at de ikke kommer med hvis du henter ut timer fra samme periode på nytt. Dette kan du huke av for under Innstillinger:
Oppheve merking av timer 

Dette er mulig å oppheve. Det gjør du ved å gå til fanen Overførte perioder . Her vil det komme frem en gitt dato hvor denne markeringen er gjort. Klikk på den datoen du vil oppheve.

 

 

Ansatte og lønnsarter kan utelates fra eksport

Nummer/ID på lønnsartene og ansattnumrene på deres ansatte må være identiske i Tidsbanken og det valgte lønnssystem for at eksporten skal fungere.

 
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00