Filformatet for Visma Payroll heter 'Visma Payroll - Fil'

  • Gå til Lønnkjøringer i toppen av siden

  • Trykk på import av transaksjoner

  • Trykk fortsett

  • Hent transaksjonsfilen som skal brukes til import ved å trykke klikk her og gå til filens lokasjon og åpne den.

  • Når dette er gjort kommer du til neste steg hvor du får velger du lønnsår og periode. Dette blir automatisk foreslått basert på lønnskjørenummeret.

  • Trykk fortsett for å validere filen. Her vil du få opp grunnlaget den vil importere inn i Payroll. Med eventuelle feilmeldinger. 
  • Se her for hjelp til vanlige feil

Dersom alt ser bra ut trykker du import av transaksjoner og fullfør

Du kan nå gå inn på lønnkjøringen din for å kontrollere transaksjonene og fortsette til de neste stegene for å fullføre lønnkjøringen.


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00