Visma.NET Financials med Tidsbanken


Dette er en integrasjon mot de nye nettbaserte produktene fra Visma som Tidsbanken har utviklet i samarbeid med Visma. Dette er en standardisert integrasjon som er lett å komme i gang med og som løser komplekse behov.


Hva løser integrasjonen? 

Tidsbanken hjelper deg å redusere manuelt arbeid. La de ansatte stemple mot prosjekter i sanntid og få full kontroll på timeforbruket slik at man alltid fakturerer korrekt. Vi har mulighet til å hente følgende data fra Visma Financials:

- Automatisert overføring av prosjekt fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av ordre fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av prosjektoppgaver fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av kunder fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av timeforbruk på prosjekter og oppgaver til Visma.NET for fakturering eller prosjektregnskap.


Hvorfor bør en Visma.NET-kunde ta den i bruk?

Ofte underestimerer bedrifter og ansatte antall timer som brukes for å utføre forskjellige arbeidsoppgaver. Dette kan fort gi feil fakturagrunnlag og feil estimat til framtidige prosjekter. Tidsbanken kan hjelpe deg med å redusere manuelt arbeid, få full kontroll på timeforbruk og hjelpe deg til å utarbeide bedre estimat til framtidige prosjekter. 

Ansatte stempler i sanntid på prosjekt og kan enkelt bytte i løpet av dagen. Dette gjør at du hele tiden har full kontroll på timeforbruket.


Hvordan fungerer den?

Alle prosjekter, ordre, etc. som opprettes i Financials/Project Accounting blir overført til Tidsbanken innen 15 minutter. Hvis de blir markert som avsluttet i Visma.NET vil den også bli avsluttet i Tidsbanken – slik at man ikke får timer på ferdigstilte oppgaver. Etterhvert som prosjektene får timer på seg som blir godkjent vil de kunne sendes til Financials som prosjekt-transaksjoner. Disse transaksjonene kan enten oppdateres manuelt eller de kan oppdateres automatisk med en regel i Visma.


Arbeidsflyt

1. Leder oppretter nye prosjekter, ordre, etc. i Project Accounting.

Det blir automatisk overført til Tidsbanken innen 15 minutter.


2. Ansatte stempler i sanntid direkte på aktive prosjekt, ordre, osv. i Tidsbanken.


3. Leder kan få full oversikt på timeforbruk i Tidsbanken.


4. Leder godkjenner og klargjør timer for eksport i Tidsbanken. Etter klargjøring vil de sendes til Visma innen 15 minutter        

5. Leder kan nå behandle timene i Visma.NET
Kom i gang med integrasjonen!

Ta kontakt med Tidsbanken Support

Telefon: 55 27 37 00
Epost: support@tidsbanken.no
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00