Navision med Tidsbanken

Hva løser integrasjonen? 

Tidsbanken hjelper deg å redusere manuelt arbeid. La de ansatte stemple mot prosjekter og/eller ordre i sanntid og få full kontroll på timeforbruket slik at man alltid fakturerer korrekt. Vi har mulighet til å hente følgende data fra Navision:

- Automatisert overføring av Reservasjoner fra Navision til Tidsbanken

- Automatisert overføring av Sales Header fra Navision til Tidsbanken

- Automatisert overføring av Service Header fra Navision til Tidsbanken

Vi har også mulighet til å hente annen informasjon fra Navision. Ta kontakt dersom du har spørsmål.Hvorfor bør en Navision-kunde ta den i bruk?

Ofte underestimerer bedrifter og ansatte antall timer som brukes for å utføre forskjellige arbeidsoppgaver. Dette kan fort gi feil fakturagrunnlag og feil estimat til framtidige arbeidsoppgaver. Tidsbanken kan hjelpe deg med å redusere manuelt arbeid, få full kontroll på timeforbruk og hjelpe deg til å utarbeide bedre estimat til framtidige prosjekter. 

Ansatte stempler i sanntid på prosjekt og/eller ordre og kan enkelt bytte i løpet av dagen. Dette gjør at du hele tiden har full kontroll på timeforbruket. 


Hvordan fungerer den?

Alle prosjekter og/eller ordre som opprettes i Navision blir overført til Tidsbanken innen 5 minutter. Hvis arbeidsoppgavene blir markert som avsluttet i Navision vil det også bli avsluttet i Tidsbanken – slik at man ikke får timer på ferdigstilte prosjekter.


Arbeidsflyt

1. Leder oppretter nye prosjekter/ordre i Navision

2. Ansatte stempler i sanntid direkte på aktive prosjekter/ordre i Tidsbanken

3. Leder kan få full oversikt på timeforbruk pr. prosjekt/ordre i Tidsbanken
Kom i gang med integrasjonen!

Ta kontakt med Tidsbanken Support

Telefon: 55 27 37 00
Epost: support@tidsbanken.no
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00