Nye regler for omsorgspenger er blitt vedtatt i stortinget og nå skal arbeidsgiver kun betale for de tre første dagene, deretter vil staten ta over regningen.

Dette gjør at du som arbeidsgiver må dokumentere dette riktig for å være sikker på du ikke betaler for mye og går glipp av tiltakspenger.

Vår erfaring tilsier at ansatte som arbeider på hjemmekontor med barn som er hjemme fra barnehage eller har hjemmeskole fort vil miste 20 prosent produktiv tid hver enkelt dag. Har dere oversikt over dette i deres bedrift og har dere regnet ut hvor mye dette faktisk utgjør i lønnskostander? Bruk kalkulatoren under for danne dere et bilde av hva dere kan kreve refusjon for hvis dere er flink å splitte arbeidstiden fra omsorgstiden.

 • Antall ansatte med omsorgsdager4

  Hvor mange ansatte på hjemmekontor har også omsorg for barn?
 • Gjenomsnitt timelønn220

  Hva er deres gjennomsnittlige timelønn?
 • Minutter omsorgsdager pr dag90

  Hvor mange minutter anslår du at dine ansatte på hjemmekontor bruker på barna hver dag?
 • Spar pr. uke

 • Timer som kan refunderes pr uke

 • Eksempelet over viser hvor mye du vil spare på en uke ved å søke refusjon fra NAV for omsorgsdager.
 • Besparelsen tar utgangspunkt i en femdagers uke og inkluderer sosiale avgifter som arbeidsgiveravgift, feriepenger og OTP i tillegg til timelønn, alt er kostander dere må dekke hvis dere ikke er flink å dele opp tiden og søker refusjon fra NAV. Besparelsen kan kun realiseres etter at dere selv har dekket 3 dagsverk (22,5t) pr ansatt i henhold til de nye lovendringene i forbindelse med Convid-19 (ref. Regjeringens Pressemelding | Dato: 20.03.2020| Nr: 06/20)

La oss hjelpe deg

Ikke gå glipp av tiltakspenger, la våre rådgivere hjelpe deg å påse at du får det du har rett på.

Kontakt våre rådgivere enten via chat (nede i høyre hjørnet) eller ved å sende en e-post til support@tidsbanken.no.

Se også

Ikke gå glipp av tiltakspenger!

Kom i gang med hjemmekontor

Har du ikke Tidsbanken?

Fyll ut skjemaet under og en salgsrådgiver vil kontakte deg i løpet av kort tid


Aktuell informasjon rundt Tidsbanken under Corona-krisen/covid-19

Alle opplever ekstraordinære tilfeller under Corona-krisen. Dette omfatter omsorgsdager, ekstraordinært fravær og permittering, arbeid fra hjemmekontor, pålagt overtid, deling av ny rutiner og mer. Her finner du råd til hvordan du kan bruke Tidsbanken for å holde kontroll over refusjoner fra NAV, lønnskostnader, rapportering og rutiner i din bedrift.
Ikke gå glipp av tiltakspenger fra Regjeringens tiltakspakker Råd rundt Tidsbanken under Corona-krisen/covid-19 Hvor mye kan du spare på omsorgsdager? Best praksis for Omsorgsdager under Corona-krisen/covid-19 Best praksis for Ekstraordinært fravær under Corona-krisen/covid-19

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00