Alle er påvirket av Corona-krisen og det er nå viktigere enn noen gang å ha kontroll over arbeidstiden og fravær slik at du får fullt utbytte av regjerings tiltakspakker. Følg våre råd og best praksiser for å ikke gå glipp av tilgjengelige refusjoner og for å unngå å bruke kostbar tid på manuelle prosesser.  

Best praksis for Omsorgsdager Corona

Nye regler for omsorgspenger er blitt vedtatt i stortinget og nå skal arbeidsgiver kun betale for de tre første dagene, deretter vil staten ta over regningen. Dette gjør at du som arbeidsgiver må følge vår best praksis for å påse at dette blir riktig slik at du ikke betaler for mye og går glipp av tiltakspenger. Her finner du vår Best praksis for Omsorgsdager under Coronakrisen. 

Registrer permittering i timelisten

Er du blitt tvunget til å permittere ansatte er det viktig å registrere dette i Timelistene slik at du ikke betaler ut for mye permitteringspenger i denne sårbare tiden. Vi anbefaler å skille mellom permittert i arbeidsgiverperioden og permittert uten lønn. Her er vår beste praksis på hvordan det opprettes og registreres inn i timelisten.


Ekstraordinært fravær

Opplever din bedrift ekstraordinært fravær under Corona-krisen? I Tidsbanken er det enkelt å registrere og rapportere ekstraordinært fravær fortløpene slik at dere har kontroll på lønnskostnader, fraværsprosent og bemanning. Her er vår beste praksis på registrering og rapportering av ekstraordinært fravær. 


Pålagt overtid

Må deres pålegge overtid under Corona-krisen? Tidsbanken kan automatisk beregne overtidsgodtgjørelse slik at dere kan bruke tiden på det som teller. Les om mulighetene for registrering og beregning av overtid her


Sende SMS/e-post til deres ansatte

Veldig mange har behov for å sende ut fellesmeldinger, nyheter og annen informasjon til sine arbeidstakere. I Tidsbanken kan du fort og enkelt sende meldinger til alle som ligger registrert i deres system. Les mer om hvordan du sender ut meldinger her

Dagens melding

Iblant holder det ikke med en enkelt meldingsutsendelse, og man har behov for å feste ulike beskjeder og notiser for at dine ansatte som kan se dette hele tiden. Med Dagens melding kan du enkelt informere om nye tiltak i bedriften og forhåndsregler når man er på jobb, som er viktig for bedriften å være opplyst om. Slik kan du enkelt legge ut faste beskjeder


Nye rutiner

Har dere innført nye rutiner som følge av Corona-viruset. Med Kvalitetsmanualen sikrer du at de ansatte er oppdatert og følger nyeste rutine. Slik kan du bruke kvalitetsmanualen for å oppdatere ansatte på nye rutiner.


Rapportering av timer i forbindelse med permitteringer

Er du i den uheldige situasjonen at du må permittere ansatte på bakgrunn av Koronaviruset (Corona - COVID-19) så stiller NAV krav til at du rapporterer timene den eller de permitterte ansatte har arbeidet per uke de siste tolv måneden før arbeidstiden ble redusert. Vi har i disse dager utviklet en enkel løsning på denne rapporteringen og har allerede hjulpet mange kunder med å tilrettelegge for enkel og effektiv rapportering til NAV. Her finner du mer informasjon om rapporteringskravet og løsning. 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00