Helsedirektoratet anbefaler alle som har mulighet til å benytte seg av hjemmekontor om å gjøre det. Vi i Tidsbanken ønsker å gjøre denne overgangen så enkel som mulig for dere, og har derfor skreddersydd en hjemmekontor-pakke for kundene våre for å hjelpe dere i gang.

Vi opplever stor pågang på pakken i disse dager da mange allerede har trukket hjem til hjemmekontor og en like stor andel prøver å gjøre seg klar til at de også snart må trekke hjem. 


Når ansatte skal ha hjemmekontor er det viktig at man har systemer som gir dem mulighet til å være fleksible. Ha kontroll over arbeidstiden, og samle alt av rutiner og regler i ett og samme system for å forenkle hverdagen med hjemmekontor.  

Vi hjelper dere med å komme i gang med å bruke Tidsbanken på en enklere om mer effektiv måte når ansatte jobber hjemmefra.  

I tillegg til å gjøre nødvendige endringer og tilpasninger i systemet vil dere få mange gode tips, råd og best praksiser på veien. Pakken inneholder blant annet:

- Vi oppretter egne arbeidstyper for hjemmekontor

- Vi oppdatere og endre vaktplanen

- Vi sender ut nødvendig pålogging til ansatte

- Vi oppretter nødvendige menypunkt for effektiv bruk av hjemmekontor


Ida Sunniva Ytre-Arne er teamleder ved opplæringsavdelingen i Tidsbanken, og ser et økende behov fra kundene rundt dette

-I den tiden vi er nå er det mange som har ansatte som skal jobbe hjemmefra, da er det helt nødvendig at vi kan optimalisere Tidsbanken til dette formålet og hjelpe kunder i gang med dette, forteller hun.

Sammen med en konsulent går dere igjennom systemet for å optimalisere det for deres bruk. Gjerne kan det være lurt å aktivere aktiviteter for å føre tid mot ulike arbeidsoppgaver? For hva bruker dere tiden på når dere har hjemmekontor?

Her vil konsulenten vise dere den enkleste måten å få dette til, samt hvordan dere kan hente ut denne dokumentasjonen i ettertid.


Kvalitetsmanual

I forbindelse med coronaviruset og de restriksjonene mange nå er underlagt har mange bedrifter behov for å få ut informasjon på en strukturert måte slik at du kan være sikker på at ansatte leser nye prosedyrer som opprettes.

Med bedriftshåndboken oppretter du enkelt dokumenter, rutiner og prosedyrer som du legger på en leserbekreftelse. Dette er viktig å komme i gang med, og vår konsulent tar deg igjennom dette.

Kommunikasjon og rapportering

Når ansatte jobber hjemmefra er kommunikasjon helt nødvendig. I Tidsbanken kan du sende ut SMS til alle ansatte for å være sikker på at viktige beskjeder kommer frem, og i tillegg bruke «Dagens melding» i Tidsbanken for å gi andre beskjeder til ansatte i denne tiden.

I tillegg vil dere være nødvendig å bruke ulike rapporter for å skaffe seg det totale overblikket som leder. Lær deg hvordan du kan bruke ansattlisten og andre rapporter for å skaffe deg dette overblikket.

Bestill pakken og få hjelp allerede i dag.

Vi har for tiden ekstra mange konsulenter som sitter klar for å hjelpe virksomheter med å tilrettelegge og optimalisere for hjemmekontor i forbidelse med Konronakrisen. 

Kontakt våre konsulenter enten via chat (nede i høyre hjørnet) eller ved å sende en e-post til support@tidsbanken.no så får du jobben gjort kjapt og enkelt.  

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00