OPEN One med Tidsbanken

Hva løser integrasjonen? 

Tidsbanken hjelper deg å redusere manuelt arbeid. Få omsetningstallene til Tidsbanken for å kunne få viktige nøkkeltall som blant annet OPAT.

Vi har mulighet til å hente følgende informasjon:

- Automatisert overføring av omsetning per avdeling fra OPEN One/KDR Gold


Hvorfor bør en OPEN One-kunde ta den i bruk?

For å kunne vite hvordan balansen er mellom kostnader og inntekter trenger man blant annet lønnskostnadene/arbeidstimene og omsetningen. Med omsetningstallene tilbake i Tidsbanken vil du kunne se OPAT (omsetning per arbeidstime) i nøkkeltallsrapporten.

Dette tallet viser deg omsetningen i bedriften fordelt på det totale antall arbeidstimer. For mange virksomheter er dette et svært nyttig måltall for å måle lønnsomhet i virksomheten. I motsetning til lønnskostnadsprosent så vil ikke omsetning per time bli påvirket av sykefravær, og blir derfor av mange ledere regnet som et bedre måltall enn lønnskostnadsprosent. Ler mer om OPAT her. 

Hvordan fungerer den?

Omsetningstall fra kassasystemet blir overført hver natt for datoen før. Det vil si at salgsdata fra 01.01. vil komme over på natten 02.01. Det er også mulig å sette opp integrasjonen til å oppdatere omsetningstallene slik at ved eventuelle endringer i omsetningen for tidligere datoer.

For å få verdi av denne integrasjonen må man også legge inn timelønn på de ansatte.


Arbeidsflyt

1. Leder planlegger som vanlig

2. Ansatte stempler som vanlig

3. Omsetning registreres i kassasystemet

4. Leder kan få full oversikt i nøkkeltallsrapporten
Kom i gang med integrasjonen!

Ta kontakt med Tidsbanken Support

Telefon: 55 27 37 00
Epost: support@tidsbanken.no


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00