Timepopup er en funksjon i Tidsbanken som enkelt lar deg kontrollere stemplet tid og korrigere avvik på ett sted. 


Timepopup


Timepopup er tilgjengelig i ukesluttkontrollenansattlisten og prosjektkontrollen. 


Den gir deg en komplett oversikt over eventuell planlagt arbeidstid og faktisk stemplet tid på den ansatte. Du kan da enkelt redigere og/eller godkjenne dagen. Endringer du gjør blir lagret automatisk underveis. Planlagt - Her fremkommer eventuell planlagt arbeidstid denne dagen.

Virkelig - Her vil det fremkomme faktisk stemplet tid denne dagen.

Fra - til - antall - Her kan du redigere og godkjenne timelinjen. 

Detaljer - Til høyre kan du se detaljer i timelinjen. Detaljene som vises speiler det som er aktivert i Timelisten.

Navigering - Du kan enkelt gå til neste dag ved å klikke på pilen oppe i venstre hjørne.Dersom du ønsker å registrere f.eks egenmelding/sykefravær/ferie, klikker du på pilen mellom planlagt og virkelig tid for å stemple inn vakten:Deretter endrer du arbeidstypen til fraværsvarianten du ønsker å bruke. Hvilke arbeidstyper som kommer opp i listen vil variere ut i fra hvilken arbeidstyper som er tilgjengelig i deres oppsett. I dette tilfellet har vi registrert timer mot ferie. Når du er ferdig med uken og korrigert eller godkjent eventuelle avvik, vil alle dager vise grønne når du lukker timepopupen:


 Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00