Trenger du å se annen informasjon i Timelisten din? En gang vil du sjekke at timer er ført mot riktig lønnsart, en annen gang ønsker du å se tidskonto-saldo for en ansatt, og noen kan ha behov for å gjøre endringer i prosjekt, prosjektlinje eller aktivitetsregistreringen på en timelinje.


For å hente frem de kolonnene du ønsker, enten det er prosjekt, prosjektlinje, aktivitet, saldo på tidskonto, planlagt arbeidstid, sum arbeidstid pr. dag e.l., haker du av for de kolonnene som du ønsker å ha med i timelisten. Følg denne fremgangsmåten for å velge kolonner i din timeliste.


  1. Trykk på Endre kolonner
  2. Under Detaljer - velg hvilke kolonner du ønsker å slå på/slå av. 
  3. Trykk Oppdater når du er ferdig.


 

OBS: Dersom du haker bort ett eller flere alternativ under Timetype eller Timestatus, vil dette føre til at du ikke får sett en eller flere typer timelinjer i Timelisten. Dersom Endre kolonner knappen er lyseblå, har du haket bort ett eller flere alternativer her. 

 

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00