Navigering i Timelisten

Timelisten viser både planlagt og registrert tid for alle ansatte. Se her for ytterligere informasjon om navigering i Timelisten!Oppe til venstre kan du ved hjelp av knappene velge å vise én ansatt i ønsket periode (ansatt-fokus), eller alle ansatte på en gitt dag (Dag-fokus).


 


Tidsnavigering i timelisten styres ved hjelp av datofeltet oppe til høyre. Klikk på datofeltet få opp ulike valg. Klikk på Tilpasset for å få opp månedvisning
Pilene til høyre og venstre for datofeltet vil navigere deg frem eller tilbake med tilsvarende periode som valgt. Detaljer i Timelisten 

Under Endre kolonner i Timelisten vil du kunne velge hvilken informasjon du vil se.

Bruker dere for eksempel prosjekter eller har aktivert tidskonto vil det være svært nyttig og tilpasse visningen av timelisten. 

Les mer om hvordan man viser/skjuler informasjon i Timelisten her!

 


Kontrollering av timer


Endre timelinjer

Hvis du vil endre registrert tid til en ansatt, gjøres dette ved å endre feltene på timelinjen. 
Du kan her endre Arbeidstype, Lønnsart og fra/til klokkeslett m.m. 
Husk å lagre!

 

 

Slette timelinjer

Du kan også slette timelinjer i Timelisten på en gitt dag i sin helhet. Dette gjør du ved å trykke på det grå krysset ved arbeidstypen. Når du har trykket på krysset endrer det farge til rød, for bekreftelse. Bekreft ved å trykke en gang til.

 

Hva hvis stempling mangler?
Dersom en ansatt mangler registrering en dag, kan du manuelt legge inn en eller flere timelinjer på den ansatte. 
På valgt dag og ansatt kan du klikke på plusstegnet til høyre for datoen. Her kan du velge mellom å legge inn tomme linjer eller å stemple inn den vakten som den ansatte er satt opp på. Dersom den ansatte har blitt planlagt i vaktlisten eller i turnus vil det enkleste være å stemple inn fra Vakt, da vil timelinjen automatisk være lik det som står i vaktlisten. 

 

Hvordan registrere fravær over en lengre periode?
Hvis du vil registrere tid på en ansatt over en lengre periode, kan dette også gjøres i Timelisten. Denne typen registreringer er vanlig for eksempelvis ferie, sykemelding og andre langtidsfravær. Du klikker da på plusstegnet som over, på dagen du ønsker å registrere fra. Videre velger du Serieregistrering, fyller inn til-dato velger arbeidstypen tiden skal registreres som.

Les mer om registrering av fravær her!

 


Hva med tillegg?
Hvis en timelinje har gitt et tilhørende tillegg, vises dette ved at det dukker opp en egen linje med Tillegg. Tilleggene blir automatisk godkjent når normaltiden blir godkjent. Hvilken tillegg som slår inn styres av reglene i ansattgruppene.

Les mer om tillegg i Tidsbanken her!

 

 

Prosjekt og avdeling
Hvis du ønsker å registrere bestemte timelinjer på et prosjekt eller en avdeling, kan dette også gjøres via Timelisten. Først må du velge å vise avdeling og/eller prosjekt under Endre kolonner. Når du har valgt å vise disse kolonnene kan du gå inn å endre informasjonen. Dette vil endre hvor timene blir registrert.  

 

 

Godkjenne timelinjer

Godkjente timelinjer har en hake i boksen til venstre for seg. Når du vil godkjenne timene til en ansatt haker du av i boksene.
I toppen av timelisten kan du også velge å godkjenne alle timelinjene i perioden du har valgt å vise. 

Som standard vil timelinjer bli automatisk godkjent dersom det er innenfor den planlagte vakten, dette gjelder også tilhørende tillegg.


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00