Når du skal registrere sykdom eller andre typer fravær, må du inn i Timelisten til den ansatte. Vi anbefaler at fravær registreres i etterkant av at det har oppstått, slik at du slipper unødvendig korrigering dersom den ansatte skulle stemple inn.Ansatt er fraværende i en kort periode, hel dag og deler av dag:


1. Hel dag:

1. 1. Klikk på plusstegnet dagen den ansatte er fraværende. Dersom den ansatte er planlagt med vakter i vaktlisten velger du vakt, om den ansatte ikke har vakt kan du stemple inn fra parameter.1. 2. Når planlagt vakt er stemplet inn har du et grunnlag for hva den ansatte opprinnelige skulle arbeidet den dagen. Videre endrer du arbeidstype i nedtrekksmeny til korrekt fravær, husk å klikke på Lagre.

 


2. Deler av dag

Dersom den ansatte er fraværende deler av dagen benytter du Fyll ut dagen. Her fyller tidsbanken automatisk inn det som mangler fra planlagt vakt med ønsket arbeidstype.


Gå til dagen den ansatte har fravær. Klikk på plusstegnet og velg Fyll ut dagen. Sett ønsket arbeidstype og så fyller Tidsbanken ut for deg.


Slik legger Tidsbanken inn timene:


Vær oppmerksom på at du ikke får varsel om forbrukte egenmeldinger når du bruker Fyll ut dagen.Ansatt er fraværende i en lengre periode:

Dersom den ansatte er borte i en lengre periode kan du benytte serieregistrering i timelisten. 

Gå til dagen fraværet begynner og klikk på plusstegnet. Velg Serieregistrering, ta så stilling til når fraværet slutter og arbeidstype. 

Registrer vakter tar utgangspunkt i planlagte vakter og tidspunktene der, er ikke den ansatte planlagt vil Tidsbanken hoppe over disse dagene. Registrer arbeidstidsparameter tar utgangspunkt i de faste tidspunktene som ligger i standard parameter og vil stemple inn disse. Om den ansatte har vakter i vaktlisten kan du benytte Registrer vakter, om ikke velger du arbeidstidsparameter. 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00