Om du er for sen med å overføre feriedager til nytt år så er det aldri for sent å finne ut av riktig antall feriedager som de ansatte skal ha for inneværende år. Slik ordner du opp i det.


1. Finne ut hvor mange dager som faktisk er avviklet året før: 

Gå til ferie og tidskonto-rapporten, velg periode tilsvarende forrige kalenderår og velg avdeling som den ansatte tilhører.

Kolonnen feriedager i perioden vil vise deg hvor mange feriedager de ansatte har avviklet dette året

Noter deg denne informasjonen, eller bare åpne en ny fane for å fortsette arbeidet.2. Gå inn på ansattkortet for å korrigere antall feriedager. Vi kan for eksempel ta utgangspunkt i Anders Andersen i rapporten over. Han brukte 17 feriedager i fjor og skal ha noen ekstra dager dager inn i dette året

Gå inn i ansattkortet til den personen du vil overføre feriedager på, og fanen stilling.

Feltet som heter ferie vil vise deg hvor mange feriedager vedkommende hadde tilgjengelig å bruke året før. Sett riktig antall feriedager i dette feltet. Dette representerer ferien som er tilgjengelig å bruke dette året.


Det riktige tallet i eksempelet på denne ansatte er 32. Dette er fordi jeg kan se at han ligger inne med 24 som var tilgjengelig i fjor, trekker vi fra de 17 feriedagene som var faktisk avviklet, resulterer dette i 7 ubrukte feriedager. 

Dette tallet plusser vi med standard ferieramme på 25 dager, som altså blir 32.

(24-17)+25


Nå vil alle feriedager som er registrert i dette kalenderåret gåmot denne saldoen.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00