Om du er for sen med å overføre feriedager til nytt år så er det aldri for sent å finne ut av riktig antall feriedager som de ansatte skal ha overført til i år. Slik ordner du opp i det:


1. Gå til ansattlisten og klikk inn på en ansatt du ønsker å overføre for.

Hvis det mangler linje med tildelte feriedager for 2023 kan du starte med å legge dette inn. I Tildel feriedager velger du en dato i 2023, i antall legg inn samme som under Feriedager og legg gjerne inn et notat for årsak. Avslutt med å legge til.


2. Start med å tildele feriedager lik ferierammen til den ansatte, dato kan settes til 1. januar, og med et forklarende notat. 


I tabellen Feriedager per år kan du se hvor mange feriedager som ble avviklet i fjor og gjenstående.
Nina i eksempelet her hadde 9 feriedager til overs fra i fjor, og vi har avtalt at hun skal få overført 6 av dagene. Vi tildeler henne 6 i antall og legger inn et notat.

Det kan inngås skriftlig avtale med ansatte om overføring av ferie til neste år, inntil 12 virkedager, altså to arbeidsuker. I virksomheter med mandag-fredag som virkedager, blir to uker altså 10 virkedager ferie. 


Nina sine feriedager for i år er nå oppdatert: 

Forbrukte feriedager i rapporten vil oppdateres etterhvert som det registreres inn ferie i timelisten.


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00