Dersom du trenger en oversikt over de ansattes ferie- og tidskontosaldo, finner du den ved å gå inn på rapporter. Her klikker man seg inn på rapporten "Ferie og tidskonto".


 

 

Legg inn perioden du ønsker å få oversikt over, og velg ønsket avdeling og hak av dersom dere ønsker å se halveferiedager. 

 

Registrert i perioden viser hvor mange feriedager som er registrert på den ansatte i perioden du har definert. Om du trykker på tallet som står i kolonnen får du frem en oversikt over hvilke dager den ansatte har registrert ferie i timelisten.
Tilgjengelig i år viser hvor mange feriedager den ansatte har tilgjengelig i år. Dette hentes fra ansattkortet.
Registrert i år viser totalt hvor mange dager som er registrert i år, inkludert det som er utenfor valgt periode.
Resterende i år viser hvor mange dager den ansatte har igjen i år.
Planlagt i perioden viser hvor mange dager ferie den ansatte er planlagt i perioden. 
Planlagt i år viser hvor mange dager ferie den ansatte er planlagt i år.

Tidskonto i perioden viser endring i tidskontosaldoen har endret seg i perioden.
Tidskonto periodens slutt viser saldo pr. valgte til dato.


Varsel i rapporten - har dere uketidskonto på noen ansatte? 

  betyr at du ikke viser periode fra en mandag til en søndag.
betyr at ansatte med Tidskonto metode 3 har en turnus som ikke går fra mandag-søndag. Reel timesaldo vil ikke vises før dette er fikset. 

Du må passe på at alle turnusavtaler, aktive og inaktive, starter på en mandag og slutter på en søndag. Husk å trykke på Lagre. Det er ikke nødvendig å rulle ut turnusene på nytt hvis du får spørsmål om dette.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00