For å opprette en sjekkliste må du først lage en sjekklistemal. Sjekklistene finner du som eget menypunkt under Kvalitetssikring.

Dette gjøres ved å klikke på tannhjulet oppe til høyre og + NY SJEKKLISTEMAL.



Skriv inn en tittel på sjekklistemalen.



Avdelinger
Her kan du velge én eller flere avdelinger som skal motta sjekklisten. Er det ikke valgt noe vil sjekklisten distribueres til alle ansatte.

Ansatte
Her kan du velge enkeltansatte som skal motta sjekklisten hvis den ikke skal distribueres til hele bedriften eller bestemte avdelinger. Eventuelle avdelingsvalg vil da fungere som filter og du får kun opp de ansatte som hører til avdelingen(e) som er valgt. Sjekklisten som lages vil være felles lister som de ansatte samarbeider på. Egne sjekklister betyr at det lages en "kopi" til hver ansatt og hver ansatt må utføre punktene selv og ikke kan samarbeide på listen.

Vakttype
Her kan du velge om sjekklisten skal kun være tilgjengelig for eksempelvis tidligvakten(e).

Merk: For felleslister er det hva den ansatte er stemplet inn på som avgjør hvilken liste som kommer opp.


Intervall for opprettelse
Her velger du hvilke dager det skal opprettes lister for. Velger du mandag til og med lørdag vil det opprettes lister for hver dag, altså seks lister. Dette vil da gjøres hver uke fremover. For å pause eller stoppe distribusjonen fjerner du bare de avmerkede dagene.

Manuell opprettelse fra ansatte

Her velger du om sjekklisten skal være tilgjengelig for ansatte å opprette selv. Sjekklister som er tilgjengelig for manuell opprettelse vil ansatte selv kunne opprette fra Hjem-skjermen, en eller flere ganger iløpet av en arbeidsdag i tillegg til dem som eventuelt kommer på faste intervaller.  

Beskrivelse
Her kan du legge en generell beskrivelse til sjekklisten.

Oppgaver
For å legge til sjekklistepunkter klikker du på + NY OPPGAVE. Her kan du legge til så mange punkt du ønsker.



Klikk på Lagre.

Da vil sjekklistene komme opp ved midnatt før den dagen de skal utføres.



Gå videre til Fyll ut sjekklistene.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00