For å opprette en ny arbeidstype må man gå inn på kartotek-menyen og velge arbeidstyper.
Eventuelt endre en av de eksisterende arbeidstypene ved å trykke på ønsket arbeidstype i oversikten til høyre.

Etter at arbeidstypen er opprettet må den legges til i den eller de ansattgruppene der arbeidstypen skal være tilgjengelig! 
Se denne artikkelen!

 

Følg denne fremgangsmåten for å opprette en ny arbeidstype: 

Trykk på Ny arbeidstype:

 

Fyll deretter inn informasjonen i de følgende feltene. Husk å lagre!
Din nye arbeidstype vil nå være tilgjengelig i listen over arbeidstyper.
Du må nå legge arbeidstypen til i den eller de aktuelle ansattgruppene. 
Les mer her!

 

Når man har opprettet en ny arbeidstype må denne knyttes inn i en eller flere ansattegrupper for å kunne bli benyttet til registrering. 

Se her hvordan du aktiverer den nye arbeidstypen.

 

Arbeidstid defineres ikke av arbeidstypen. Klokkeslett trengs ikke å legges inn.

Det viktigste man trenger å legge inn i arbeidstypen er: 
Nummer, navn, kode og huke av dersom arbeidstypen skal være produktiv eller oppdatere vaktlisten ved endring i vaktlisten (oppdaterer m/ klokkeslett og evt pausetrekk i tilhørende parameter).

Hvis man skal tilrettelegge for at denne arbeidstypen skal kunne eksporteres til fraværssystem må man legge inn ID fra eksternt system under Fraværseksport-feltet


Avrunde fakturatimer

Dersom dere benytter dere av fakturering av timer utad mot deres egne kunder, kan det være greit med avrunding av fakturatimer.

Dette kan du bestemme selv hvordan skal slå inn, inne på arbeidstypen.

Du trykker enkelt på nedtrekksmenyene og velger det du tenker passer best for deres situasjon.

 

Tilbake til oppsettveiviseren!

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00