Denne artikkelen tar for seg hvordan vakter som benyttes ved planlegging opprettes og gjøres tilgjengelig for vaktlisten.


Opprettelse av vakter


For å få en ny vakt i vaktlisten må du gjennom tre ulike steg; opprette arbeidstype, parameter og koble sammen i arbeidstypetildelingen til de ulike ansattgruppene.

Du må være administrator i Tidsbanken for å kunne gjøre disse endringene!1. Opprette en ny arbeidstype

1. 1.  Klikk på skiftenøkkelen, kartoteker, arbeidstyper og opprett ny arbeidstype.


1. 2. Gi arbeidstypen ønsket nummer, navn, kode, farge.

Huk av produktiv/oppdater vaktlisten ved endring dersom arbeidstypen er produktiv og/eller om den skal oppdatere tidspuntkene i vaktlisten ved endring.


 

2. Videre må du opprette et tilhørende arbeidstidsparameter. Denne skal inneholde klokkeslett på vakten, pausetidspunkt m.m.

2. 1. Gå til kartoteker(samme som i punkt 1.1.), arbeidstidsparameter og klikk på Ny arbeidstype.

2. 2. Gi ønsket navn og nr.


2. 3. Legg inn tidspunkter for arbeidsdagens start og slutt.  Antall normaltimer vil automatisk regnes ut i fra klokkeslettene som er lagt inn, og trekke fra eventuelle pauser som legges inn i parameteret. 


2.4. Legg så inn eventuelle overtidsregler


2. 5. Aktiver pause dersom dere har dette3. Til slutt må arbeidstypen og arbeidstidsparameteret knyttes sammen i en eller flere av ansattgruppene du har i ditt oppsettet

3. 1. Gå til kartoteker, ansattgrupper og klikk på det blå symbolet for å komme inn i ønsket ansattgruppe.


3. 2. Gå til fanen Stempling og klikk på Arbeidstypetildeling


3. 3. Klikk på Legg til arbeidstyper, huk av for vakten du ønsker å legge til og Legg til.


3. 4. Sett opp kobling mot parameteret og evt. tillegg og lønnsarter.

 

Benytter dere vakttorget? Følg denne artikkelen for å sette riktige tidspunkt på vaktene

Videoen under går gjennom hvordan dette gjøres steg for steg!Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00