I Tidsbankens budsjettverktøy er det mulighet for å importere budsjettert omsetning og lønnskostnader direkte fra Excel. Denne artikkelen viser hvordan du kan Importere fra Excel pr år. Først viser denne artikkelen hvordan du oppretter en Excel-fil med riktig format. Deretter viser den hvordan du importerer Excel-filen til Tidsbanken på riktig måte. 

Importer budsjett til Tidsbanken for å få større utbytte av Nøkkeltallsrapporten


1. Opprett Excel fil

For å importere budsjetterte tall pr år, må Excel filen først innhold en kolonne for Avdeling. Denne kolonnen definerer hvilke avdeling budsjettallene skal gjelde for. Deretter har Excel filen en kolonne for hver mnd i året. Her legges budsjettet for hele mnd. Når budsjettet importeres til Tidsbanken, vil månedstallet deles i dagsbeløp. Se under for eksempel på hvordan Excel filen skal se ut. 

 Her kan du laste ned en Excel fil ferdig som er ferdig satt opp med kolonner


2. Importer budsjett til Tidsbanken

Start med å gå til Budsjett og Omsetning


Klikk deretter på Importverktøy og velg Import fra Excel pr år. 


Velg deretter hvilke tall du ønsker å importere, samt år. 


Deretter kopierer du tallene i Excel som du ønsker å lime inn. Overskriftene skal ikke være med i det kopierte feltet.


Lim tilslutt inn det kopierte feltet i Tidsbanken og klikk på Test. Når du har sjekket at tallene er riktig kan du klikke på Lagre.Budsjettet vil nå legges seg inn i Tidsbanken. Månedsbeløpet fordeles på arbeidsdagene i måneden. 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00