Dato
Berørt 
Kommentar
25.09.2018ProsjektFakturagrunnlagsrapporten har fått enkel funksjonalitet oppe til høyre i rapporten. Nå kan du velge om du skal se fakturatimer eller virkelig timer. Varer summeres opp på varelinjene og totalt kostnad.
21.09.2018AltHatighetsforbedringer. Bugfiks i turnusoversikt, varer og kostnader i vaktlisten.
14.09.2018VaktlistenMulig å kopiere vakter til senere uker og en del hastighetsforbedringer.
31.08.2018Avviksmodulen Ny avviksoversikt og nye funksjoner for avviksbehandling. Se dokumentasjon her.
30.08.2018
AltEnklere utsendelse av personlig lenke (key) og ny PIN-kode til ansatte.
09.08.2018AltNy venstremeny. Gir større arbeidsvindu da menyen kollapser når musepekeren ikke holdes over.
11.04.2018 AltNy endringslogg for å oppdatere kundene på endringer og nye funksjoner som er tilgjengelig.
   

 

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00