Lønnsgrunnlag kan eksporteres til Xledger under Lønnshehandling på filformatet Xledger PR02 - Payroll transactions, dette er en CSV-fil som senere leses inn i Xledger.


Følgende felter blir fylt ut

Nummer
Feltnavn i fil
Tidsbanken
Beskrivelse
1
Employee
Ansattnummer
Den ansattes ansattnummer i Tidsbanken (Hvis det i Xledger benyttes initialer eller en kombinasjon av bokstaver og tall, så må dette ligge som identifikator i Tidsbanken)

2
PD
Lønnsart
Lønnsarten timene er ført mot

6Frequency SetupHardkodet tekstHardkodet tekst: Første mulighet. Dette for å fortelle Xledger at dette lønnsgrunnlaget skal utbetales ved første lønnsbehandling.
9
Date To
Dato
Til og med datoen fra Lønnsbehandlingen

13
Object 1
Konstandsbærer 1
Kostandasbærer som Prosjekt, Avdeling, Element 1 eller Element 2 fra Tidsbanken

14

Object 2

Konstandsbærer 2

Kostandasbærer som Prosjekt, Avdeling, Element 1 eller Element 2 fra Tidsbanken

17
Rate 1

Antall timer

Antall timer

 

Oversikt over hvilke bærere Object 1 og Object 2 er koblet mot i Xledger finnes i Dimmensjonsoppssettet i Xledger. 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00