Tidsbanken kan eksportere timer til Xledger via Lønnsbehandlingen. Ved eksport blir det dannet en CSV-fil som senere leses inn i Xledger både til fakturering og lønn, avhengig av oppsettet i Xledgers prosjektmodul. Formatet på filen er PM10 Timetransactions og inneholder blant annet ansattnummer, antall timer, arbeidstype og timetype.

Forutsetninger 

  • Før du importerer i Xledger må ansatte, prosjekter, activites, etc må være opprettet i Xledger før import - hvis disse ikke eksisterer vil importen feile og gi feilmelding. 
  • Alle timer må være ført mot prosjekt, og prosjekt må grupperes i Lønnsbehandlingen i Tidsbanken.


Følgende felter blir fylt ut

Nummer
Feltnavn i fil
Tidsbanken
Beskrivelse
1
Employee
Ansattnummer
Den ansattes ansattnummer i Tidsbanken (Hvis det i Xledger benyttes initialer eller en kombinasjon av bokstaver og tall, så må dette ligge som identifikator i Tidsbanken)

2
Project
Prosjekt
Prosjektnummeret timene er ført mot (Prosjekt må være utfylt. Alle timer i Xledger må føres mot prosjekt)

5
Activity
Arbeidstype
Nummeret på arbeidstypen tiden er ført mot

9
TimeType
Produktnummer
Produktnummer, hentet fra lønnsarten tiden er ført mot

10

Assignment Date

Til og med dato

Til og med datoen valgt i Lønnsbehandlingen

13
Working Hours

Antall timer

Antall timer

 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00