Denne artikkelen forklarer hvordan man setter opp enkel konvertering av tid.

Enkel konvertering

Et eksempel der man bruker konvertering er at ansatte skal få overtid før vakten starter. For eksempel 50% frem til kl. 08:00.

Da må tilleggsgruppen settes opp slik: 

1. Velg tilleggstype "konvertering"

2. Velg "alle dager"

3. Velg klokkeslett

4. Velg lønnsart

5. Sett "normaltid" og "avrund"


Når gruppen er satt opp legger vi det inn under "tillegg 1" eller "tillegg 2" i arbeidstypetildelingen.Så lenge dette er lagt inn som vist ovenfor, vil det se slik ut i timelisten:Det du må være obs på når du skal legge inn konvertering er at plusstid / overtid kan slå inn tidligere (dersom det er aktivert) enn det skal ettersom de konverterte timene kan komme med i beregningen av overtidstimer.

Gå til arbeidstidsparameteret for å rette opp i det, der legger du inn at overtid ikke skal slå inn før vaktens slutt (eks. kl. 16:00).

Dersom det ikke blir satt opp til vaktens slutt vil overtid slå inn og den ansatte vil få overtid innenfor normal arbeidstid.Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00