Kom i gang med mannskapslisten

Mannskapslister finner du under Personal i toppmenyen.

Daglig bruk

Ved å klikke deg inn på et anlegg får du opp alle som er eller har vært på anlegget den dagen. Klikk på en person for å få utfyllende informasjon. Du kan også Redigere kontakt eller Send melding. Har en person glemt å stemple seg ut kan dette gjøres manuelt ved å klikke Logg ut.

Kontrolliste

Her kan du få ut en liste som viser alle som har vært på anlegget i tidsperioden du velger. Denne benyttes hvis det er kontroll fra eksempelvis Arbeidstilsynet og inneholder lovpålagt informasjon.

Evakuering av anlegg

Ved en nødsituasjon er det viktig å kunne gjøre rede for arbeiderne som er på anlegget. Du kan lese om evakuering i detalj her. Velg det aktuelle anlegget i anleggsoversikten og klikk på Evakuer for å finne noen nyttige hjelpemidler.

Send melding - Send melding til alle som er registrert inn på anlegget hvor det er registrert telefonnummer.

Pårørendeliste - Tilgjengelig dersom den ansatte er bruker i deres Tidsbank og denne informasjonen er lagt inn på ansattkortet.
Skriv ut oversiktsliste - Kontrolliste fra dagens dato.
Last ned oversiktsliste - Få oversiktslisen som en fil.
Sjekkliste - Digital sjekkliste som kan benyttes på mobil for opptelling ved evakuering.

Forskjellige metoder for stempling

Det finnes tre måter å registrere seg inn i mannskapslisten. Videre i artikkelen finner du veiledning for:

Stempleboks.

USB-byggekortleser.

• Mobil registrering på http://reg2.build

Stempleboks

Se hvordan du administerer stempleboks her.

USB-byggekortleser

Med USB-byggekortleser kan sette opp en datamaskin til å ta seg av stempling.

Oppsett for personlig datamaskin

• Koble byggekortleseren til din datamaskin med USB-kabelen

• Logg inn i Tidsbanken og klikk på Personal og Mannskapslister.

• Velg anlegg som skal benyttes.

• Klikk på Registrer inn.

• Skann byggekortet.

Oppsett for felles datamaskin

• Koble byggekortleseren til datamaskinen med USB-kabelen

• Gå til www.tidsbanken.net

Logg inn i Tidsbanken og klikk på Personal og Mannskapslister.

• Velg anlegges som skal benyttes.

• Skann byggekortet.

Mobil registrering

Ved bruk av mobil stempling trenger man bare lokasjonskoden for anlegget. Denne koden finner du inne på anlegget i Tidsbanken.

• Gå til http://reg2.build.

• Skriv inn anleggskoden.

• Skriv inn HMS-kortnummeret som står nede til venstre på HMS-kortet. Hvis det er første gang en arbeider benytter kortet i Tidsbanken må lovpålagt informasjon fylles ut. All informasjon står på HMS-kortet.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er