Sum pr valg


Opplæringsvideo: Du finner rapporten under kategorien TimelisterDet er diverse filtre man kan sette i denne rapporten, oppe i venstre hjørne. Velger man eksempelvis avdeling vil kun den avdelingen sine timer komme med i rapporten. Velger man en/flere ansatte, vil kun valgte ansatte sine timer komme med i rapporten:

Dersom man ønsker å vise alle avdelinger/ansatte, er det bare å la være å gjør noen valg under avdeling/ansatt. 

 

Tell kun produktive, er basert på krysset på lønnsart. Setter man en hake der, vil kun produktive lønnsarter komme med, som eksempelvis fastlønn, timelønn, overtid 50%, med mer. Dette vil sørge for at fravær blir utelatt fra rapportene.  Man har også mulighet for å skjule innleide, fastlønnede eller timelønnede og dette er basert på krysset under fanen Stilling på hver ansatt sitt ansattkort:

 

 

Man kan også filtrere slik at man kun viser timer ført mot noen bestemte arbeidstyper, lønnsarter eller lignende.

Da klikker man på  "Utvid filter":

Og legger deretter inn filter på arbeidstypen, lønnsart, prosjekt, aktivitet eller hva man her måtte ønske. Eksempel:


Man MÅ ikke legge inn noe filter her. Dersom man velger å ikke ligge inn noe i filteret her, vil rapporten evnt. vise alle arbeidstyper, lønnsarter osv.

 

 

Hvilken kolonner man ønsker å ha med på rapporten, bestemmer man ved å gjøre de valgene man ønsker under "Grupper etter":

 

 

 

 

Velg også "vis format" og "vis tekst" dersom man ønsker å avrunde til 2 desimaler og vise navn (og ikke bare nummer) på f.eks ansatt eller arbeidstype:

 

 

Etter man har gjort de valgene/tilpasningene man måtte ønske i rapporten, legger man så inn til/fra dato øverst i rapporten og velger oppdater for å generere rapporten:

 

 

Rapporten vil nå fremstå basert på valgene man har gjort, og man har også mulighet til å eksportere rapporten videre til excel/word eller lignende ved å klikke på symbolene i bunnen av rapporten. Eksempelvis:

Rapporten kan fremstå slik i excel:

 

Rapporten vil bruke lenger/kortere tid på å laste inn data ut ifra hvor mange valg man har gjort, eller hvor lang periode man ønsker å vise

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00