1. Stryk med pekefinger fra venstre side av skjermen


 2. Trykk på den smale knappen helt nede til høyre på skrivebordet


 3. Trykk på START-knappen og velg Instillinger

 4. Gå til Nettverk og Internett


 5. Når du er kommet hit strykker du oppover for å komme til riktig funksjon lengre nede på siden (Nettverks- og delingssenter)

 6. På denne siden trykker du på "Endre innstillinger for nettverkskort" i venstremenyen

 7. Høyreklikk på tilkoblingen som heter "Wi-Fi" og trykk Diagnotiser


 8. Diagnotiserings-verktøyet vil nå prøve å reparere tilkoblingen. Her kan den finne flere feil/rettelser som ikke kan replikeres i denne artikkelen. Følg veiviseren og de henvisningene som dukker opp i verktøyet.

 9. Når feilsøkingen er ferdig kan du nå gå til varslingssenteret (nede til høyre) og trykke på nettverk-menyen for å se om dine trådløse nettverk vises i listen


 10. Koble deg til ønsket nettverk og se til at den klarer å koble seg til. Statusen til nettverket skal vises som "Tilkoblet, sikret" når den er korrekt tilkoblet

 11. Dersom alt fungerer og du har fått tilkobling så kan du lukke alle menyer og faner utenom Google Chrome. Tilslutt klikker du på Google Chrome-ikonet for å komme tilbake til Tidsbanken i fullskjermsvisning. Så skal alt være klart igjen!


  OBS. Dersom du til formodning ikke har Google Chrome åpen lenger eller den ikke vises i fullskjermsvisning lenger trenger du bare å restarte datamaskinen for at den skal starte i vanlig modusEr du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00