I vareplukkeren har man mulighet til å plukke ulike varer og registrere mot prosjekt.
OBS! Når man først har valgt varer og registrert mot et prosjekt, får man ikke lov å endre disse i antall eller type, og dermed anbefaler vi å plukke varer etter at man vet faktisk forbruk.


Inne i vareplukkeren ser man oversikt over de ulike varene man har tilgjengelig, samt at man kan sortere på varekategorier/-grupper. Det kan være aktuelt å skille varene i typer eller kategorier dersom man har mange ulike varer og ønsker å gjøre det lettere for ansatte å velge riktig vare.
Når man har funnet ut hvilken vare man har brukt, og antall av den, oppdaterer vi antallet ved å klikke på pluss- eller minustegnet.
Deretter klikker vi på «Plukk»Varene vi har plukket legger seg i handlekurven, og når vi er klare kan vi klikke «Klargjør».

Neste steg er å kontrollere antall varer, og evt oppdatere salgspris og antall.

Dersom alt ser greit ut, klikker vi «Neste».

Det siste steget er å koble varen mot et prosjekt, prosjektlinje og aktivitet, og eventuelt avdeling. Da registreres den valgte varen/varene mot prosjektet, og salgsprisen legges til som prosjektkostnad.
 
For å se hvilke varer og antall som er registrert mot ulike prosjekt, kan vi gå inn på prosjektmodulen og velge prosjektet vi har registrert varer mot.
For å få fram varene, går vi på Meny - Innstillinger - Huker av for «Vis varer»
Da får vi frem en egen fane for varer, som vil gi oversikt over varer registrert mot prosjektet.OBS! Som nevnt i begynnelsen av artikkelen kan de registrerte varene ikke endres i antall, så vår anbefaling er å plukke varer etter at man vet faktisk forbruk.

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00