Bli mer produktiv på jobben!

Har listen over ting du skulle gjort vokst seg lang? Her er fire enkle metoder som vil øke arbeidskapasiteten din.

apple, computer, cup

Fra tid til annen vil de aller fleste føle at man ikke får unna nok arbeid og at listen over ting man skulle gjort bare blir lengre og lengre. Da er det viktig å gjøre grep før man drukner fullstendig i mengden av uferdige prosjekter.


Ta en pause

Selv om dette kanskje virker som et steg i feil retning, har det tvert i mot en svært god effekt på produktiviteten. Ved å ta en fem-minutters pause fra arbeidet og strekke på bena, får du tømt hodet og latt blodet slippe til der sittestillingen din ikke lar det.


Tenk prioriteringen

Når du kommer på jobb om morgenen bør du lage en liste over alt du trenger å gjøre for dagen. Før alle oppgavene i den rekkefølgen du håper å oppnå dem. Hvis du ønsker å spare enda mer tid, kan du lage listen over gjøremål kvelden før. Oppdater listen med jevne mellomrom i løpet av dagen, etter hvert som du fullfører punktene eller nye prosjekter kommer inn. Det å styrke punkter av listen vil gi deg en følelse av prestasjon og minne deg på at du jobber mot konkrete mål.


Sett langsiktige mål

Ta et øyeblikk og bestemt deg for to viktige ting som du ønsker å oppnå i løpet av det neste året. Skriv ned på en lapp og ha den synlig ved kontorpulten din. Dette vil holde målene friskt i minnet og bidra til at du opprettholder motivasjonen til å jobbe hardt for å oppnå dem.


Kom deg tidligere på jobb

Kolleger er både viktige og uunngåelige, men de kan også være en av de største kildene til distraksjoner som setter en demper på produktiviteten. Færre mennesker rundt deg vil sannsynligvis også bidra til å skjerpe fokuset ditt. Forsøk å komme en halvitime tidligere på jobb, slik at du får begynt dagen med full konsentrasjon. Dette vil gi deg en mer effektiv start, noe som også gjør at det vil føles mer naturlig å holde arbeidstempoet på et høyt nivå resten av dagen også.


Vi har hentet inspirasjon til teksten fra: https://karrierestart.no/pa-jobben/617-hvordan-bli-mer-produktiv-fire-enkle-metoder


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00