Har du integrasjon med T-LINK? - Har en Tidsbanken konsulent vært inne og installert noe lokalt hos dere?

I så tilfelle er det fint om Tidsbanken blir kontaktet før dere gjennomfører bytte til ny server, slik at vi kan hente ut AppKonfig.xml fra serveren for å kunne kjapt sette opp integrasjonen på ny server. Appkonfig.xml er konfigurasjonsfilen (oppsettet) til integrasjonen, som gjør at man vil minimere nedetiden på integrasjonen. 

Send oss en e-post, med kontaktpersonen på integrasjonsspørsmål og tilgang til serverene her.


Er serverbyttet allerede gjennomført?

Da er det fint om dere kan ordne tilgang både til gamle serveren, og den nye. Så kan vi hente over AppKonfig.xml og sette opp integrasjonen kjapt.

Send oss en e-post, med kontaktpersonen på integrasjonsspørsmål og tilgang til serverene her.


Er gamle serveren lagt ned / utilgjengelig?

Da er dere tilbake til start med integrasjonen. Da må vi få en beskrivelse av hva dere ønsker å integrere, hvordan det skal settes opp (hvordan det var satt opp eventuelt) - og man må stille seg i samme kø som en ny kunde som ønsker integrasjon.

Send oss en e-post, med kontaktpersonen på integrasjonsspørsmål og tilgang til serverene her.


Har du integrasjon med Tidsbanken API?


Da er det ikke noe problem fra Tidsbanken sin side, da må dere bare ta med dere egen programvare / integrasjonsfiler til ny server, og legge inn riktig API-KEY og API-URL. Det skal være helt likt å sette det opp på den nye serveren.Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00