Når man skal overføre timer til andre systemer, som f.eks Mamut så må man gå gjennom ett par steg for å klargjøre timene, og hente inn timene.

 

1. Godkjenne timene som skal overføres, dette kan gjøres flere steder i Tidsbanken, men normalt via timelisten, via ukesluttkontroll, eller via prosjektkontrollen.

2. Etter timene har blitt godkjent må man inn og klargjøre timene for eksport. Her har man normalt lagt ut et menypunkt i sin hjemmeny, eller man kan gå via rutiner.

3. Når man har navigert seg inn til siden hvor man klargjør timene for eksport får en oversikt over når man gjorde siste overføringen, samt man kan se hvor mange timer som ikke har blitt overført siden sist gang:

4. Neste steg er å åpne Tidsbanken Mamut Prosjektintegrasjon

5. Da blir man møtt med følgende bilde og man trykker på Hent grunnlag for å få frem grunnlaget man klargjorde i sted.

6. Man blir så presentert med en liste over timene som blir med på neste overføringen, og etter man har kontrollert at det ser greit ut trykker man på Overfør grunnlag til Mamut

Info  Overfør grunnlag til Mamut vil endre seg til Merk grunnlag som overført i Tidsbanken, den kommer vi tilbake til senere.

Klikk her for å gå til del 2

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00