Import av lønnsgrunnlag Tripletex

Lønnsår og måned er spesifisert i de to første kolonnene. Dette må legges inn som tall. Det betyr at når man lager eksportfilen i Tidsbanken så må man kun benytte tall for lønnsår og måned der dette føres inn. Skriv dette som måned 04, 05 og år 2021, 2022 osv.  


  • Gå til Lønn /Lønnsimport i Hovedmenyen

  • Påse at Filtype er satt til CSV, Tegnsett til Automatisk og Skilletegn til Semikolon.

  • Ta bort krysset for Ignorer første rad 

  • Finn filen ved å bruke Velg Fil  

  • Trykk på ImporterPå grunn av begrensninger i måten Tripletex håndterer lønnsarter for trekk i timer og reduksjon av fastlønn, så er det en forutsetning at Tidsbanken legger inn en spesialløsning for at dette skal kunne overføres korrekt. Ta kontakt med Tidsbanken support for hjelp. 


Merk 

Fravær må settes opp med minus regel av Tidsbanken support før man eksporterer lønn
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00