Når ansatte har stemplet timene sine, vil det på ett tidspunkt være behov for at en administrator / avdelingsleder eller en prosjektleder går inn og godkjenner timene til de ansatte.


Hvorfor

Man må godkjenner timene til de ansatte for å klargjøre de for eksport til lønn og regnskap. Det er også den beste måten å kvalitetssikre registreringene til de ansatte, og få rettet eventuelle avvik/feil registrereringer som måtte oppstå. En godkjenner registrerer gjerne også inn fraværet til de ansatte.

 

Hvor

Godkjenning kan gjøres 3 steder i Tidsbanken, alt ut i fra deres preferanse for godkjenning av timer. 

-For at man skulle godkjenne i de forskjellige skjemaene må man ha blitt gitt tilgang til det.

 

Godkjenning i Timelisten

I Timelisten godkjenner man timene til de ansatte gruppert etter ansatte eller dag for dag. Du kan bytte til ansattfokus for å vise flere ansatte på en dag.

 

Ukesluttkontroll

I Ukesluttkontrollen godkjenner man timene til de ansatte gruppert etter avdeling.

 

Prosjektkontroll

I Prosjektkontrollen godkjenner man timene til de ansatte gruppert etter prosjekt.Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00