Ved slutten av en lønnsperiode, kan du enkelt hente ut én fil for hele lønnsgrunnlaget via Tidsbanken lønnsbehandling. 
Denne filen kan inneholde lønnsgrunnlaget for enkelte avdelinger, eller hele virksomheten.

Lønnsgrunnlaget lages i Tidsbanken etter hvert som de ansatte stempler seg inn og ut, eller ved at timelinjer føres inn i timelistene manuelt. Det er også mulig å serieregistrere timelinjer over flere dager og uker, dersom dette er ønskelig. 
All timeregistrering i systemet resulterer i timelinjer som leder kontrollerer, korrigerer om nødvendig, og til slutt godkjenner i timelistene.

Lønnsbehandlingen tilrettelegger for svært enkel overføring til en lang rekke lønnssystemer. 
Disse systemene er blant annet: Visma, Huldt & Lillevik, Uni Micro, Mamut, PowerOffice GO, Tripletex, X-ledger og mange flere.Lønnsbehandlingen kan skille mellom timelinjer som skal overføres til lønn, og timelinjer som kun skal bli liggende i Tidsbanken.
Dette gjøres ved å velge hvilke lønnsarter som skal overføres og ikke. Samme skille kan gjøres på ansatt-nivå. 


Du kan se videoklipp, og lese mer om vår lønnsbehandling her

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00