Merk  Ved å endre på frasene kan man påvirke teksten på knapper rundt i Tidsbanken, og gjøre ting forvirrende hvis man ikke tenker seg om.

 

Hvordan setter man dette opp?

For å sette opp nye fraser eller importere de siste fra Tidsbanken AS, så må man endre URL-linken sin til å slutte med fraser.asp

Dette gjør man i adressefeltet i nettleseren, og etter endringen skal det se omtrent slik ut:

 

Da kommer man inn i følgende vindu:

 

Her inne vil man kunne se IDen på fraser som har lagt inn i Tidsbanken. De med en blå bakgrunn er låst, og vil ikke slettes når man bruker hurtigknappene for sletting i toppen.

Her kan man tilføye sine egne fraser ved å trykke på Opprett ny eller Importere inn de siste frasene fra Tidsbanken AS.

 

Info  Har man vært kunde siden før 1.6.2015 - må man gjerne trykke på knappen Slett alle ulåste inkludert nynorsk for så å trykke på Importer, etter dette er gjort har du fått de siste frasene i Tidsbanken.

Etter man har oppdaterte frasene, må man også oppdatere lokallageret på maskinene hvis man vil se en umiddelbar effekt.

 

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00